Dragos Dolanescu, deputat apreciat in Costa Rica: „Am fost votat al treilea” FOTO

Publicat: 01 oct. 2018, 11:51 Autor: D. C. Vedete

Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, și-a luat în serios rolul de deputat în Parlamentul din Costa Rica.

Dragos Dolanescu, deputat apreciat in Costa Rica conform unui sondaj. Politicianul sustine ca a iesit pe locul 3 in randul deputatilor apreciati de oameni. Acesta sustine ca doar prin munca multa si seriozitate a reusit aceasta performanta.

Dragos Dolanescu se afla de 5 luni in Parlamentul din Costa Rica. Si se bucura de increderea a multor oameni.

„Poporul mă apreciază deja. Oamenii au încredere în mine. Am fost votat al treilea. Iar acest lucru a fost posibil prin multă muncă și seriozitate arătate în tot ceea ce fac”, a declarant pentru Libertatea Dragoș Dolănescu.

Dragos Dolanescu, deputat apreciat in Costa Rica

Dragos Dolanescu, deputat apreciat in Costa Rica Am fost votat al treilea FOTOInainte de a ajunge in Costa Rica, Dragos Dolanescu a primit propuneri din partea unor partide din Romania. Dar a refuzat si se pare ca bine a facut! „Nu am acceptat, pentru că începusem ceva în Costa Rica. Am pornit la drum cu o echipă pe care nu o puteam abandona, în care am crezut și care a crezut în mine. În plus, politica din România nu m-a tentat”, a explicat Dragoș.

Dragos Dolanescu, deputat apreciat in Costa Rica Am fost votat al treilea FOTODupa ce a aflat aceste rezultate, deputatul s-a bucurat. Sustine ca nu are de gand sa isi ia libere sau concedii prea curand. Vrea sa munceasca din greu pentru ca poporul sa fie multumit de el. Singura calatorie pe care o planuieste va avea loc in cursul anului 2019.

Dragos Dolanescu, deputat apreciat in Costa Rica Am fost votat al treilea FOTODragos Dolanescu va veni in Romania pentru a ii face pomana regretatului sau tata, Ion Dolanescu. „Atunci se împlinesc 10 ani de când a murit. Ce repede a trecut timpul… O să fac tot posibilul să ajung în România pentru a-l comemora”, a mai precizat el.

Publicat: 01 oct. 2018, 11:51 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×