S-a spanzurat din dragoste pentru o romanca! Femeia este cu 46 de ani mai tanara decat el

Publicat: 10 Apr. 2019, 13:09 Life
S-a spanzurat din dragoste pentru o romanca! Femeia este cu 46 de ani mai tanara decat el

Un barbat a comis actul fatal din dragoste pentru o femeie care l-a parasit.

S-a spanzurat din dragoste pentru o romanca! Un barbat din Italia, in varsta de 76 de ani, a decis sa-si ia viata prin spanzurare din cauza unei romance cu 46 de ani mai tanara decat el.

Se pare ca femeia de 30 de ani era logodita cu alt barbat, iar asta i-a frant inima italianului, care n-a putut s-o vada la bratul altui barbat, asa ca a comis actul fatal.

S-a spanzurat din dragoste pentru o romanca

S-a spanzurat din dragoste pentru o romanca

„Scuzati-ma, dar chiar am fost indragostit de ea”, a fost ultimul mesaj lasat de italian, inainte de a se spanzura, potrivit evz.ro.

Batranul a trecut prin discutii aprinse cu membrii familiei sale din cauza relatiei cu tanara romanca, care nu era vazuta cu ochi buni. Batranul era indragostit lulea de femeie, asa ca o rasfata cu tot felul de cadouri scumpe si bani.

Se pare ca femeia nu-i cerea aceste atentii, insa batranul insista ca ea sa le primeasca. Insa atunci cand a avut o discutie cu fiica sa, batranul a aflat ca femeia vietii lui este logodita cu un alt barbat si urmeaza sa faca nunta curand.

Vestea aceasta l-a distrus, insa la inceput n-a vrut sa accepte crudul adevar: „O iubesc si ea ma iubeste. Nu intelegi. Banii sunt ai mei, eu i-am castigat si ii dau cui vreau eu” a spus batranul fiicei sale.

Asa ca a cheltuit toata averea pe iubita sa, iar cand banii s-au terminat, tanara a disparut din peisaj si l-a abandonat. Batranul n-a rezistat dezamagirii, asa ca s-a spanzurat in grajdul casei sale.

Publicat: 10 Apr. 2019, 13:09 Life
Pe aceeași temă