S-a aflat cauza REALA a mortii lui Nipsey Hussle! Certificatul medico-legal a facut lumina in cazul mortii rapperului

Publicat: 10 Apr. 2019, 11:13 Vedete

In urma cu cateva zile vestea mortii rapperului Nipsey Hussle a zguduit industria muzicala.

Certificatul medico-legal al rapperului Nipsey Hussle, care a murit la varsta de 33 de ani, a fost eliberat, iar cauza mortii a fost stabilita. Acesta a fost impuscat mortal in cap si abdomen, iar decesul s-a pronuntat la 35 de minute dupa ce s-a tras in el.

Nipsey a fost dus de urgenta la spital dupa ce a fost impuscat in cartierul Hyde Park din Los Angeles, iar familia si prietenii s-au grabit sa ajunga la spital, pentru a-i fi alaturi.

S-a aflat cauza REALA a mortii lui Nipsey Hussle

S-a aflat cauza REALA a mortii lui Nipsey Hussle!

Cetificatul medico-legal a fost obtinut de TMZ. Nipsey era artist si antreprenor si nu a fost casatorit niciodata, pentru ca se dedica muncii in domeniul divertismentului dar si al afacerilor imobiliare, potrivit TMZ.

Nipsey a fost impuscat in fata unei camere de supraveghere iar imaginile il arata pe atacator, care se presupune ca ar fi Eric Holder, dupa investigatiile politistilor. Moartea lui a creat groaza in Los Angeles, multe vedete platind tribut mortii acestuia in diferite feluri.

Vezi certificatul medico-legal AICI!

Rapperul Nipsey Hussle impuscat mortal în Los Angeles

  • Rapperul Nipsey Hussle, nominalizat la premiile Grammy, a fost impuscat si ucis in urma cu cateva zile in fata magazinului sau de imbracaminte, in sudul Los Angeles-ului, relateaza Reuters. Alte doua persoane au fost ranite în apropierea Marathon Clothing.
  • Nipsey Hussle in varsta de 33 de ani a fost impuscat de sase ori de la distanta mica si atunci cand medicii l-au dus la spital deja l-au declarat mort. Incidentul ar fi avut lor noaptea in jurul orei 3:20, iar ceilalti doi barbati cu care se afla au fost dusi si ei de urgenta la spital, dar momentan se afla in afara oricarui pericol.

Priveghiul lui Nipsey Hussle, soldat cu injunghieri

  • Priveghiul lui Nipsey Hussle a fost tragic. A avut loc in fata magazinului unde a fost impuscat de 6 ori. Artistul a murit la spital. In altercatia de la priveghi, 10 persoane au fost ranite. Doua persoane din cele 10 au ajuns cu rani grave la spital.
  • Cel puţin 12 persoane care asistau la priveghiul rapperului american Nipsey Hussle, asasinat duminică, în Los Angeles, au fost rănite.
  • Doua persoane au ajuns in stare critica la spital, informeaza Reuters citat de mediafax.ro.
  • Iniţial au fost raportate focuri de armă trase în mulţimea adunată în faţa magazinului Marathon Clothing, dar reprezentanţii poliţiei din Los Angeles au scris într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter că informaţiile nu au fost corecte.
Publicat: 10 Apr. 2019, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă