Larisa Bercea, cea mai sexy dansatoare la bară din România, a văzut moartea cu ochii după un accident îngrozitor! ”Am fost în stare de șoc. Nu am mai putut să dansez!”

Publicat: 29 ian. 2022, 22:06 Autor: Dora Bazavan Vedete

Larisa Bercea este catalogată drept cea mai sexy dansatoare la bară din România și a lăsat audiența cu gura căscată atunci când a încins bara la “Românii au Talent” de la ProTV printr-un număr de dans la bară.

Bărbații rămân hipnotizați când Larisa își face apariția, pentru că la cum arată face furori oriunde s-ar afla! Spre sfârșitul anului trecut, Larisa Bercea a realizat un shooting incendiar în ținutele Cristinei Oae și a încins aparatul de fotografiat!

Mama Larisei Bercea, Daniela Bercea, în vârstă de 68 de ani, a povestit pentru Ciao.ro de unde a luat fiica ei pasiunea pentru dans la bară!

Ne tragem dintr-o familie foarte frumoasă din partea mamei mele, au fost jumătate nemți, jumătate polonezi. Ei ne-au dat povețe să învățăm limba germană, la noi în casă se  vorbea limba germană și tot ceea ce este frumos, ne învățau bunicii și părinții mei.

Larisa a moștenit pasiunea pentru sport de la soțul meu, el fiind campion național la haltere și  culturism, urma să plece la Montreal, însă a întrerupt pentru că ne-am cunoscut și a vrut să  rămână acasă, să rămânem împreună.

Larisa Bercea își dorește un copil

Pe Larisa tatăl ei a învățat-o de mică acest sport, el venind din lumea sportului, a pornit de la Farul  Constanța, apoi a mers la toate cluburile sportive din București, numele lui este foarte cunoscut, Bercea Gheorghe.  A învățat-o de mică pe Larisa cum să își țină echilibrul, cu bara, pentru că și soțul meu a fost plecat 5 ani în America, și este înscris chiar în Cartea Recordurilor în America pentru acest lucru cu bara. Larisa este copia mea fidelă și sunt foarte mândră de ea! Îmi doresc nepoți de la ea și îmi doresc să aibă o familie frumoasă care să se bazeze, în primul rând, pe încredere. Dacă ai încredere, ai tot!”, a povestit pentru Ciao.ro Daniela Bercea, mama frumoasei Larisa Bercea.

Corsete, fulgi, pene, ținute sexy și o adevărată nebunie! Așa a fost când Larisa Bercea a pozat în nouă colecție a Cristinei Oae. Cu această ocazie, cea mai sexy dansatoare la bară care a apărut în videoclipul Innei, dar și în clipurile lui Pitbull sau Snoop Dog ne-a povestit cum se întreține, pe ce îi place să cheltuie banii dar și cât de mult își dorește un copil!

Banii îi cheltui pe haine și pe mâncare. Din păcate nu mai am loc în dressing, dar  în fiecare an fac curat și donez din haine fetelor care au nevoie…Îmi doresc un copil, fericire și sănătate! Îmi doresc copil de foarte mult timp și să fiu o mămică tânără, sunt zodia leu!”, a mărturisit Larisa Bercea, care ne-a spus că de la mama ei a moștenit frumusețea și nu numai!

Ce relație are Larisa Bercea cu mama ei

De altfel, Larisa Bercea este extrem de atașată de mama ei, femeia care i-a dat viață!

Mama m-a crescut bine. M-a lăsat să fiu un copil liber și nu a avut concepțiile de părinți comuniști! Și m-a susținut cam tot timpul în ceea ce am vrut și mi-am propus să fac! M-a însoțit aproape peste tot. Asta a fost în nebunia ei, nu că nu ar fi avut încredere în mine sau…nu i-am ascuns niciodată nimic!”, a mărturisit Larisa Bercea pentru Ciao.ro.

Este una dintre cele mai sexy dansatoare la bară dar și meseria ei implică riscuri. Acum 7 ani frumoasa brunetă a avut parte și de un accident.

Da, am căzut cu bara la mare, pe litoral, s-a rupt bara și o săptămână am fost într-o stare de șoc, nu am mai putut să dansez. Aveam în cap decât imaginea cum se rupe bara. Acum 7 ani s-a întâmplat”, ne-a mai povestit Larisa.

”Ziua sunt eu, naturală”

Am aflat și ce ritual de frumusețe are o dansatoare la bară dar și cum se întreține Larisa Bercea.

Nu m-am mai cântărit în ultima vreme, nu țin diete! În primul rând, de fiecare dată după ce mă demachiez, mă spăl pe față, am tenul gras, dar foarte ok și încerc să am foarte mare grijă de el, nu merg la saloane, dar încerc să am foarte mare grijă de tenul meu acasă, fac și tratamente tradiționale și tratamentele pe care le iau de la o anumită farmacie.

Nu îmi place să mă machiez pe timp de zi. Evit pe cât posibil machiajul, în afară de ședințele foto sau de evenimente, sunt fan natural. Nu îmi place să port gene false decât la evenimente sau la  joburi. Ziua sunt eu, naturală, o pereche de ochelari de soare maxim, dacă îmi pun. La extensii am renunțat, sunt cu părul meu natural. Am făcut foarte multe tratamente de păr ca să renunț și la extensii și am adoptat latura asta”, a mai spus Larisa Bercea.

 

 

 

 

Publicat: 29 ian. 2022, 22:06 Autor: Dora Bazavan Vedete
Pe aceeași temă