Inna a recunoscut că a mai avut o meserie de care altora le este rușine! Cum făcea bani înainte de a deveni celebră

Publicat: 11 feb. 2024, 11:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Deși viața personală o ține departe de ochii curioșilor, noi detalii despre trecutul artistei ies la iveală! Inna a recunoscut că a avut o meserie de care altora le este rușine. 

Artista a vorbit pentru CANCAN.RO despre căsătorie, copii, începutul relației cu Deliric, dar a și rememorat primul său mare concert și începuturile carierei muzicale. De asemenea, Inna ne-a dezvăluit și cine este alături de ea și cine o susține în cariera muzicală.

Ce meserie a mai avut Inna înainte de a deveni celebră

Despre Inna știe toată lumea că este o artistă de succes, însă puțini sunt cei care știu că nu a dus mereu o viață de lux și chiar a fost nevoită să muncească de mică, pentru a se putea întreține.

Astfel, pentru a putea avea bani de buzunar și pentru a-și putea ajuta părinții, Inna muncea cât era vara de lungă la tarabele din stațiunile de pe litoral, unde vindea costume de baie, papuci sau umbrele, lucru de care nu îi este deloc rușine să povestească.

„A fost un job de vară, așa cum au mulți adolescenți pe perioada vacanței”, a declarat Inna, pentru CANCAN.RO. Mai multe detalii, AICI

Își dorește să devină mamă

CIAO.RO a reușit să vorbească cu Inna și despre planurile de cuplu. Trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, alături de Deliric. Un artist care a scris istorie în muzica hip-hop din România.

Chiar dacă existau de multă vreme zvonuri că cei doi ar fi împreună, aceștia și-au asumat recent relația. Artista ne-a mărturisit că are planuri mari alături de el!

Îmi doresc să fiu mamă, am mai spus-o. Dar toate la timpul lor”, a declarat artista.

Sursa foto: Instagram

Publicat: 11 feb. 2024, 11:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă