Harvey Weinstein tocmai a cumparat cu 44 de milioane de dolari „tacerea” mai multor femei care l-au acuzat de hartuire sexuala!

Publicat: 24 mai 2019, 13:08 Autor: D. C. News 3
Harvey Weinstein tocmai a cumparat cu 44 de milioane de dolari tacerea mai multor femei care l-au acuzat de hartuire sexuala!

Ceea ce la inceput parea un caz exterm de grav si cu implicatii uriase in societatea americana s-a rezolvat in clasicul stil american, cu bani foarte multi drept despagubiri.

Harvey Weinstein va plati o suma uriasa unor femei pe care le-ar fi hartuit! Unele dintre cele mai rasunatoare cazuri de agresiune sexuala de la Hollywood sunt pe cale sa fie retras dupa ce avocatii ar fi ajuns la o intelegere. Harvey Weinstein a ajuns la un acord de zeci de milioane de dolari cu cateva femei care l-au acuzat de agresiune sexuala.

Fostul producator de la Hollywood este pe cale sa plateasca o suma colosala femeilor care l-au acuzat ca le-ar fi hartuit sexual in anii 1990. Cazul care a declansat miscarea „#MeToo” este pe cale sa se transforme intr-un mare fiasco dupa ce femeile si avocatii lor au acceptat sa fie platite pentru a-si retrage plangerile. Din cate se pare pe acest fapt isi vor baza avocatii lui Weinstein apararea mai departe in cazurile care urmeaza sa mearga in tribunal, pe faptul ca femeile acelea il acuza pe nedrept si ca vor doar bani de la el.

Harvey Weinstein va plati o suma uriasa unor femei pe care le-ar fi hartuit!

The New York Times a scris joi că avocaţii care îl reprezintă pe Weinstein au acceptat un acord în valoare de 44 de milioane de dolari cu acuzatorii lui, precum şi cu creditorii fostului studio The Weinstein Co. (TWC) şi cu procurorul general al New Yorkului, potrivit News.ro. Peste 30 de milioane de dolari vor reveni femeilor care au depus plangere iar diferenta de 14 milioane de dolari reprezinta taxele judiciare.

Ceea ce este si mai interesant este faptul ca acesti bani cu care Weinstein isi cumpara practic linistea si implicit libertatea nici macar nu vor veni din buzunarul lui. Politele de asigurare ale companiei The Weinstein Co ar putea acoperi in totalitate suma de 44 de milioane de dolari daca procedurile de faliment ale companiei se vor respecta.

Imediat dupa ce au lansat acuzatiile avocatii lui Harvey Weinstein au inceput negocierile cu femeile iar de atunci a trecut mai bine de 1 an, dar se pare ca pana la urma banii au rezolvat toate acuzatiile pe care femeile i le aduceau fostului celebru producator de la Hollywood. Aceste 44 de milioane de dolari nu rezolva toate problemele si acuzatiile cu care Harvey Weinstein are de luptate.

In continuare sunt zeci de procese intentate impotriva lui iar in luna septembrie se va prezenta in fata unei curti de justitie din New York intr-un proces in care acuzatia este de viol nu de hartuire sexuala.

Publicat: 24 mai 2019, 13:08 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă