TOP CIAO.RO | Horaţiu Moldovan nu mai este „liber de contract”! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico

Publicat: 12 apr. 2024, 18:01 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Horaţiu Moldovan a reuşit să „semneze”, pe lângă contractul din sfera profesională şi unul în viaţa sentimentală! Fostul portar al Rapidului a ajuns la o echpă de top din Spania, Atletico Madrid, iar la scurt timp după această mutare importantă, şi-a oficializat şi relaţia cu Aza Gabriela. Tânăra, o cunoscută artistă din România, a reuşit să îi fure inima jucătorului de fotbal!

Chiar dacă au încercat să fie cât de cât discreți, anumite detalii au fost observate imediat de ochii vigilenţi ai fanilor. Acum cei doi nu se mai ascund, ba chiar au publicat pe reţelele de socializare şi primele poze împreună. La început, admiratorii au remarcat că blondina vizitează destul de des oraşul Madrid, acolo unde jucătorul de fotbal s-a mutat după transferul la echipa spaniolă!

Aza Gabriela şi Horaţiu Moldovan

Pe Aza Gabriela, fanii emisiunii Bravo, ai stil! o știu de anul trecut, de când a participat la show. De altfel, simpatica artistă şi-a încercat norocul și la Vocea României, în urmă cu 9 ani. A ajuns până în semifinala Vocea României, a fost remarcată de Adi Sînă, care a ajutat-o să devină mai cunoscută decât era. Atunci a fost momentul în care artista a decis să se concentreze serios pe cariera ei.

A făcut și atletism de performanță, dar a ales să renunțe la cariera din sport şi se pare că acest pas i-a adus succesul mult aşteptat.

Aza Gabriela a mai avut o relaţie cu un fotbalist celebru

Înainte de a-l cunoaşte pe Horaţiu Moldovan, Aza s-a iubit cu un alt fotbalist celebru. Dragoș Nedelcu, cel poreclit „diamantul’ lui Gigi Becali” şi artista au fost împreună mai bine de trei ani.

Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă. Ne-am iubit foarte mult, am ținut extrem de mult unul la altul, dar am simțit amândoi că nu mai merg lucrurile și am ales să luăm această decizie.

Femeia care vrea un fotbalist trebuie să nu facă nimic, doar să stea după el. Să fie acasă când el vine din cantonament, să îl aștepte cu mâncare acasă și să stea lângă el. Eu făceam chestia asta, dar nu am mai putut să o duc”, spunea Aza Gabriela la vremea respectivă.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 12 apr. 2024, 18:01 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×