Gamerul a recunoscut de ce s-a despartit de cea mai sexy prezentatoare meteo. Ce i-a cerut iubita lui, inainte de ruptura VIDEO

Publicat: 18 Oct. 2018, 16:50 Life

Douglas „FaZe Censor” Martin a anunţat la jumătatea acestui an că a încheiat relaţia cu Yanet Garcia, considerată „cea mai sexy prezentatoare meteo din lume”.

Gamerul a recunoscut de ce s-a despartit de cea mai sexy prezentatoare meteo. Acesta a spus, atunci, că vrea să se concentreze pe cariera de gamer, fiind jucător profesionist de Call of Duty.

Multor bărbaţi nu le-a venit să creadă motivul pentru care Martin a decis să renunţe la relaţia cu frumoasa mexicană, care are 6,5 milioane de fani pe Instagram.

„Trebuie să fii nebun să faci aşa ceva!”, a scris cineva pe YouTube.

Gamerul a recunoscut de ce s-a despartit de cea mai sexy prezentatoare meteo


Motivul a fost, însă, altul, potrivit lui Martin. Acesta a publicat un nou clip video pe YouTube în care a vorbit despre subiect. Se pare că Garcia i-ar fi cerut un procent din banii pe care gamerul îi câştigă pe YouTube.

Este vorba de o sumă mare, dacă ţinem cont de faptul că Martin are aproape 2,6 milioane de fani pe contul FaZe Censor. Mai mult, potrivit lui, Garcia i-a interzis să se vadă cu anumite persoane din cercul lui de prieteni pe care ea nu le agrea.

Publicat: 18 Oct. 2018, 16:50 Life
Pe aceeași temă