Daniela din ‘Baieti de oras’ arata super! Ce mai face actrita Lorena Luchian

Publicat: 08 Jul. 2019, 15:36 Vedete

Tanara de 28 de ani s-a facut remarcata in lumea mondena cu ajutorul lui Mihai Bendeac. Acesta i-a oferit un rol in serialul lui.

Daniela din ‘Baieti de oras’ arata super. Actrita Lorena Luchian are 28 de ani si o cariera infloritoare. Cu toate ca a aparut saptamanal la Antena 1, datorita serialului lui Mihai Bendeac, actrita nu este o prezenta constanta pe micul ecran.

De cand s-au incheiat filmarile pentru ‘Baieti de oras’, aceasta s-a concentrat mai mult pe teatru. Lorena Luchian este absolventa a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“. Cu toate ca iubeste meseria asta, in 2016 s-a inscris la alta facultate.

Daniela din ‘Baieti de oras’ arata super

Daniela din ‘Baieti de oras’ urmează şi cursurile Universităţii Dimitrie Cantemir, la Facultatea de Ştiinte Juridice şi Administrative. Loreena este actriţă la Teatrul Metropolis şi la Teatrul Naţional Bucureşti.

„Pentru că nu sunt angajată permanent a unui teatru, am perioade când sunt foarte ocupată de dimineaţa până seara, dar am şi perioade când sunt foarte liberă. Am învăţat că aşa voi funcţiona toată viaţa, nu sunt genul de om căruia-i place să fie legat de un contract, de o carte de muncă într-un teatru. Mi s-a întâmplat să nu am linişte după o perioadă de suprasolicitare.

Soferul Biancai Dragusanu, prins drogat la volan. Ce a consumat tanarul

Ce mai face actrita Lorena Luchian

Uneori am căderi emoţionale, dar cel mai mult funcţionez prin muncă. De cel puţin doi ani, mi s-a întâmplat ceva frumos, cred că l-am redescoperit cumva pe Dumnezeu. Asta s-a întâmplat într-o perioadă când nu mai aveam nicio speranţă, nu ştiam exact ce am, ci doar o suferinţă interioară. Acum, însă, orice mi s-ar întâmpla ştiu că nu sunt singură.

Ce relatie are Bianca Dragusanu cu soferul care o aducea la Bucuresti. Tanarul a consumat droguri si s-a urcat la volan

Iar timpul meu liber îl dedic muzicii. Cânt, mă ocup de pianul meu, predau lecţii de actorie unor copii de liceu, care sunt foarte talentaţi. Vorbesc cu mama mea la telefon foarte mult, pentru că nu ajung atât de des acasă. Studiez şi Dreptul. Sunt deja în al doilea an. Foarte multă lume este mirată şi se gândeşte că această alegere să nu fie cumva o greşeală, dar eu consider că omul cât trăieşte învaţă.

Nunta lui Brigitte Sfat cu Florin Pastrama, live pe Facebook! Mirele a vrut ca toata lumea sa il vada asa VIDEO

Cumva, aceste două meserii se întâlnesc. Mama şi-a dorit să devin avocat. Şi eu am vrut asta, până am intrat la UNATC şi lucrurile pur şi simplu au decurs de la sine“, spunea anul trecut Lorena Luchian penstru site-ul yorick.ro.

Cel mai penibil moment de la nunta lui Brigitte cu Pastrama! Au vrut sa fie romantici, dar s-a ales praful! FOTO

Publicat: 08 Jul. 2019, 15:36 Vedete
Pe aceeași temă