Ce relatie are Bianca Dragusanu cu soferul care o aducea la Bucuresti. Tanarul a consumat droguri si s-a urcat la volan

Publicat: 07 iul. 2019, 20:16 Autor: D. C. News 3

Ghinion teribil pentru fosta sotie a lui Victor Slav. Dupa ce s-a despartit definitiv de Alex Bodi, dupa cum sustine ea, acum are o noua belea.

Ce relatie are Bianca Dragusanu cu soferul care o aducea la Bucuresti. Șoferul unei mașini a fost prins la volan după ce a consumat cocaină, în urma unei razii a polițiștilor, la Fetești. Alături de acesta se afla în vehicul și Bianca Drăgușanu, care a afirmat că este șocată și că ea nu consumă substanțe interzise, relatează Mediafax.

Conform sursei citate, soferul a consumat cocaina si are acum dosar penal. Tanarul risca sa ajunga la inchisoare. Dupa incident, Bianca Dragusanu a facut cateva declaratii despre Alexandru P. Aceasta a precizat care e natura relatiei sale cu barbatul oprit de politie.

Ce relatie are Bianca Dragusanu cu soferul

„Am venit ieri la mare, în jurul prânzului și am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astăzi, ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în București. Așa că am întrebat printre cunoștințe cine m-ar putea lua până în București.

Bianca Dragusanu a postat o poza cu burtica de gravida. Cum au reactionat fanii ei

Acest băiat, care îmi este doar o cunoștință, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat iar la Fetești, la un filtru de Poliție, a fost și el oprit și testat pentru consum de alcool și droguri și depistat pozitiv. Eu am rămas șocată și nu mi-a venit să cred!

Bianca Dragusanu, dezvaluire neasteptata despre Alex Bodi: „I-am scos bagajele la usa si i-am scris pe un bilet…”

El a fost luat de Poliție iar eu am chemat o prietenă să mă ducă în București! Atât am de spus despre acest episod și sublinez că eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viață mea, iar droguri nici atât!”, a afirmat Bianca Dragusanu pentru spynews.ro.

Soferul Biancai Dragusanu, prins drogat la volan. Ce a consumat tanarul

Publicat: 07 iul. 2019, 20:16 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă