Cristian Tudor Popescu, coplesit de cazul din Caracal: „Un copil a chemat statul roman in ajutor” VIDEO

Publicat: 27 iul. 2019, 14:21 Autor: madalina m. VIDEO

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut cateva comentarii tulburatoare, despre cazul de crima din Caracal.

Cazul din Caracal a luat pe nepregatite o tara intreaga si se pare si pe autoritatile romane. Alexandra a sunat de trei ori dupa ajutor, la 112, insa a durat prea mult de cand era in casa criminalului, iar nimeni nu a intervenit.

Cazul adolescentei ucise a fost comentat, in seara de vineri, si de Cristian Tudor Popescu. Acesta s-a aratat cu mult coplesit de o asemenea situatii si a preferat sa nu faca comentarii, cata vreme a fost invitat la Digi24. In schimb, a preferat sa citeaca un text scris pe acest subiect cu totul tulburator.

CTP, coplesit de cazul din Caracal!

„Un copil a chemat statul român în ajutor. Nu o dată, de trei ori. Se afla în primejdie de moarte. Acest stat, în care trăim cu toții și pe care îl plătim ca să trăim, nu să fim uciși, a acționat ca un complice al criminalului sadic din Caracal. Primele imagini din casa mecanicului auto

Cristian Tudor Popescu, coplesit de cazul din Caracal

Faptul că au trecut atâtea ore, zile, până când Poliția a intrat în casa omorului, faptul că ucigașul nu a fost prins la câteva luni după ce mai răpise și măcelărise o fată nu sunt câtuși de puțin întâmplătoare.

De câțiva ani încoace, ideea pe care puterea aleasă de noi s-a dat de ceasul morții să o injecteze în Poliție, Procuratură, instanțele de judecată, este: Justiția, zeița protectoare a criminalilor, hoților, corupților, violatorilor, pedofililor… De fapt, nu-i interesa decât hoția și corupția, pe care le practică ei pe scară mare, dar dacă și criminalii pot să acționeze nestresați și nestingheriți, pagubă-n ciuperci!

Video cu declaratiile lui CTP!

Procurorii și polițiștii, care ore în șir nu au intrat în casa unde Alexandra era torturată și țipa, n-au avut ca prim gând să-i salveze viața, ci să se țină tâmp și laș de ce credeau ei că e buchia legii, ca să nu aibă probleme.

Aceasta este filosofia care le-a fost turnată în cap de sus. Nu mai sunt în stare să privesc fotografiile Alexandrei. Nu pot să mă gândesc decât că a murit singură.

Noi, adulții acestei țări, în care ea a avut încredere când a sunat la 112, i-am înlesnit chinul și moartea.
Și ce vom vedea acum e poate la fel de înspăimântător ca bucățile din trupul Alexandrei, și ale altor victime, răspândite prin curte: efortul supraomenesc – sau subomenesc – pe care îl vor face toți ca să se scoată nevinovați”, au fost randurile dureroase, citite in direct de catre Cristian Tudor Popescu.

Publicat: 27 iul. 2019, 14:21 Autor: madalina m. VIDEO
Pe aceeași temă