Primele imagini din casa mecanicului auto, unde fetele din Caracal au fost arse intr-un butoi: „Cel putin trei cadavre gasite”

Publicat: 26 Jul. 2019, 13:49 Ciao.ro

Au aparut primele imagini de la casa presupusului criminal din Caracal, cel care este suspectat ca le-ar fi omorat pe Mihaela si Alexandra, cele doua adolescente disparute la 3 luni distanta una de alta. Politistii au descins astazi la casa barbatului de 57 de ani, mecanic auto de profesie.

Posibil criminal in serie in Caracal: perchezitii la casa mecanicului auto care a luat fetele disparute la ocazie
Oamenii legii au descoperit bucati de carne intr-o hala, insa nu se stie daca acea carne ar fi umana sau provine de la animale. Politistii au ajuns in curtea barbatului pentru ca acolo a dus GPS-ul de pe telefonul fetei disparute pe 24 iulie. Aceasta si-ar fi sunat apropiatii joi seara si a spus ca se afla intr-o curte plina de caini. A dat si alte descrieri, iar acestea s-au confirmat in mare parte, spun politistii. Totodata, conform Antena 3, ar fi fost descoperite ramasite de la patru cadavre! Aceste ramasite au fost gasite in butoaie metalice, in fantana si in frigider.

Politia Romana a trimis echipe mixte de specialisti de la Directia de Investigatii Criminale si Institutul National de Criminalistica pentru a-i ajuta pe cei din judetul Olt in desfasurarea anchetei. Ultima dintre cele doua fete disparute, Alexandra, s-a urcat in masina barbatului miercuri seara, iar de atunci nimeni nu a mai aflat nimic despre ea, scrie observator.tv.

La aceasta adresa, unde locuieste un barbat, conform surselor citate, au fost gasite resturi calcinate, dar si haine si bijuterii. Unele ar corespunde cu cele purtate de una dintre fete.

Publicat: 26 Jul. 2019, 13:49 Ciao.ro
Pe aceeași temă