Ce salariu încasează Cabral la Pro TV! În trecut a vrut să dea ”lovitura” în afaceri

Publicat: 28 iun. 2023, 12:34 Autor: Camelia Vedete

Ce salariu încasează Cabral! Cabral este, cu adevărat, una dintre cele mai îndrăgite personalități din televiziune din România. Cel care prezintă ”Ce spun românii”, show-ul difuzat de Pro TV, a debutat cu îndrăgitul prezentator în anul 2015.

În 2019, show-ul a împlinit deja…1000 de ediții! Potrivit Cancan, Cabral ar primi lunar o remunerație de 10.000 de euro ca prezentator TV. În trecut, Cabral a avut o firmă, Kiai Magic SRL, care era specializată în comerțul cu amănuntul în magazine. Din păcate, nu a reușit să dea lovitura în afaceri, căci a avut pierderi de aproape 100.000 de euro în ultimii zece ani.

“Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte.

S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune”, a spus Cabral la aniversarea celor 1000 de ediții ”Ce spun românii”.

Ce mașină conduce Cabral

Visul lui Cabral a fost, dintotdeauna, să devină pilot. Și-a luat o mașină de curse, iar cei mai multi bani i-a băgat în … frâne !

”De obicei ai mai multă nevoie să te oprești, decât să accelerezi, că dacă apuci să te oprești azi, mâine poate accelerezi. Dacă nu, ce crezi, nu mai apuci”, a declarat Cabral.

Cabral este pilot de weekend și puțină lume știe cum arată mașina lui de curse. În urmă cu ceva timp, vedeta de televiziune s-a lădat cu mașina sa într-o emisiune, Cabral accelerând la maxim pe pista de curse.

Publicat: 28 iun. 2023, 12:34 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă