Bărbat castrat de un pitbull. Așa au răzbunat violarea unei femei

Publicat: 10 Sep. 2019, 12:25 Ciao.ro
Bărbat castrat de un pitbull. Așa au răzbunat violarea unei femei

Mai mulţi membri ai unui cartel de droguri din Mexic s-au filmat în timp ce „răzbună” o femeie, care ar fi fost violată de un individ. Acesta este ţinut la pământ şi un pitbull îi smulge organele genitale.

Bărbat castrat de un pitbull. Presupusul agresor, care are în jur de 30 de ani, a fost atacat luna trecută, în Mexico City, Mexic, scrie metro.co.uk.

Bărbat castrat de un pitbull

„Justiţiarii” au filmat scena îngrozitoare în care bărbatul este mutilat de pitbull-ul terrier, incidentul fiind un avertisment pentru alţi posibili prădători sexuali.

Bărbat castrat de un pitbull

Bărbatul a fost dezbrăcat, i s-au pus cătuşe şi a fost ţinut la pământ, după care animalul i-a smuls organele genitale.

În filmarea respectivă se aude cum victima cere clemenţă din partea membrilor cartelului: „Lăsaţi-mă, acum, încetaţi, lăsaţi-mă”.

Unul dintre cei implicaţi în torturarea tânărului îi bagă lenjeria intimă în gură, pentru a atenua din ţipete. Potrivit presei locale, organizaţiile criminale din Mexic apelează tot mai des la metode foarte violente de a-şi face „dreptate”.

Atacurile sunt tot mai frecvente, pe măsură ce tot mai multe femei sunt violate, în fiecare zi.

Luna trecută, sute de femei au ieşit pe străzile din Mexico City, pentru a cere protecţie din partea poliţiei, în contextul înmulţirii numărului de cazuri de agresiune sexuală, în care sunt implicaţi inclusiv oameni ai legii.

Protestele au fost alimentate de două cazuri recente de viol, asupra unor tinere, una de 17 ani, care a susţinut că patru poliţişti au violat-o în maşina de poliţie şi alta de 16 ani, care a declarat că un poliţist a agresat-o sexual în incinta unui muzeu.

Publicat: 10 Sep. 2019, 12:25 Ciao.ro
Pe aceeași temă