Un tanar a fost abuzat sexual de doua femei, in fata iubitei sale. Este de necrezut prin ce a trecut acesta

Publicat: 25 aug. 2019, 10:02 Autor: Simona Life
Un tanar a fost abuzat sexual de doua femei, in fata iubitei sale. Este de necrezut prin ce a trecut acesta

Clipe de cosmar pentru un tanar care a fost supus la abuzuri sexuale din partea a doua femei.

Un tanar a fost abuzat sexual de doua femei. S-a deschis o ancheta penala care scoate la iveala abuzurile la care a fost supus tanarul, chiar in fata iubitei sale.

Se pare ca totul a fost pus la cale de un rival de-al sau, iar scenele socante au fost inregistrate cu telefonul mobil. Prin urmare, magistratii Judecatoriei Deva au condamnat sapte tineri la pedepse cu inchisoarea pentru sechestrarea, talharirea si abuzarea sexuala a unui barbat de 25 de ani.

Un tanar a fost abuzat sexual de doua femei

Un tanar a fost abuzat sexual de doua femei

Victima a spus ca in 19 ianuarie, in jurul orei 02:00, in timp ce se afla locuinta prietenei sale, mai multi tineri au intrat peste cei doi si l-au agresat.

Tanarul le-a spus politistilor ca dupa ce a fost lovit, i-au fost luati 950 de euro si tinut ostatic pana in dimineata zilei de 19 ianuarie, in jurul orei 6:00.

Cel care a pus la cale tot este Obert Caslarov, (22 de ani) fostul iubit al tinerei. Robert Caalarov este cel care a spart o masuta din sticla si ochelarii de vedere ai rivalului sau, pe care a sarit cu picioarele.

„În aceeaşi împrejurare inculpaţii au folosit cioburile de sticlă provenind din măsuţa distrusă pentru a-l ameninţa pe tânăr, pe care l-au aşezat pe un scaun şi apoi toţi inculpaţii, pe rând, l-au lovit cu palmele şi cu pumnii şi l-au scuipat.

Împotriva voinţei acestuia, Alexandra Strassburger l-a aşezat în genunchi pe cioburile de sticlă rezultate urmare spargerii măsuţei. De asemenea, Tina Catana a aruncat cu urină peste persona vătămată, l-a obligat să o sărute în zonele intime.

Alexandra Strassburger i-a introdus degetele în gură, după ce anterior şi-a atins zona intimă. În tot acest timp, persoana vătămată a solicitat să fie eliberat, însă inculpaţii au refuzat în mod expres acest lucru.

L-au deposedat pe acesta de telefonul mobil, iar ceilalţi inculpaţi prin acţiunile lor şi modul de poziţionare în cameră, au întărit convingerea persoanei vătămate că nu are nicio posibilitate de părăsi imobilul, în vreun fel.

Sub ameninţări cu acte de violenţă, dar profitând şi de starea de neputinţă a persoanei vătămate de a se apăra, indusă prin violenţele anterioare, Robert Caşlarov a luat din portmoneul tânărului suma de 950 euro, pe care i-a rupt şi i-a aruncat în focul din sobă”, se arata in dosar, potrivit Adevarul.

Publicat: 25 aug. 2019, 10:02 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă