Tu stii ce este sexsomnia? O femeie a avut „surpriza” sa se trezeasca cu un barbat gol in patul ei

Publicat: 06 Oct. 2019, 11:31 Life

O femeie a depus plangere impotriva unui barbat dupa ce a agresat-o sexual in timpul noptii, in propria casa.

Tu stii ce este sexsomnia? Femeia din Yorkshire a trecut printr-o adevarata tragedie dupa ce a fost abuzata in propriul dormitor, insa tribunalul din orasul britanic a luat o decizie socanta.

Politistii l-au gasit vinovat pe Dale Kelly, de 21 de ani din Yorkshire, de agresiune sexuala dupa ce a intrat prin efractie in locuinta unei vecine.

Tu stii ce este sexsomnia?

Tu stii ce este sexsomnia

Femeia s-a trezit de dimineata, in jurul orei 6:00, cu Dale Kelly în pat incercand cu dispeare sa faca sex cu ea. Insa tanara atacata in propriul dormitor a fost putin spus socata cand a aflat verdictul judecatorilor.

Astfel ca judecatorul a luat in calcul verdictul medicilor care au spus ca barbatul, Dale Kelly, sufera de somnambulism. Prin urmare, tribunalul a admis ca britanicul a comis infractiunea, insa nu a fost facut responsabil pentru actiunile sale de la acea vreme.

Barbatul a primit doar un ordin de restrictie, conform caruia trebuie sa anunte orice persoana care doarme in aceeasi casa cu el despre problema sa medicala „pentru a putea lua masuri pentru a preveni orice fel de vatamare”.

Dale Kelly prezinta un risc pentru orice femeie care doarme in aceeasi casa cu el din cauza sexsomniei sale, fiind vorba despre o afectiune in care se implica in activitati sexuale in timpul somnului.

Publicat: 06 Oct. 2019, 11:31 Life
Pe aceeași temă