Si-a prins sotul in pat cand facea sex cu o alta femeie! Cateva secunde mai tarziu s-a dezlantuit IADUL. E greu de privit ce le face sotia furioasa VIDEO

Publicat: 07 feb. 2018, 15:02 Autor: madalina m. Life

O sotie furioasa si-a prins partenerul de viata in pat cu o alta femeie si a decis sa se razbune.

Intregul moment a fost filmat si imaginile au ajuns pe YouTube. Desi acestea sunt greu de privit, internautii au fost curiosi de metoda aleasa sa femeie pentru a-si face dreptate, iar astfel filmuletul a fost vizionat de mii de ori.

In inregistrare poate fi observat ca nu doar sotia furioasa da buzna peste barbatul ei si cealalta femeie, ci mai multa lume care asista la scenele ingrozitoare.

Si-a prins sotul in pat cu o alta femeie si cateva secunde mai tarziu s-a dezlantuit iadul

Cealalta femeie poate fi observata aproape dezbracata in clipa in care e trasa din pat de catre sotia furioasa. Imaginile au fost catalogate drept brutale si absolut socante.

La scurt timp, sotia originara din sudul Chinei incepe sa o loveasca pe amanta barbatului ei cu pumni si picioare, urcandu-se peste cealalta femeie chiar in pat! De asemenea, pentru ca razbunarea sa fie completa, aceasta si-a sunat toate rudele care au aparut de urgenta si au intrat impreuna cu ea in camera in care cei doi amanti se iubeau.

Intreaga familie a acelei femei a inceput sa filmeze si sa il umileasca atat pe barbatul infidel, cat si pe amanta lui. Sotia inselata parca o ia razna dupa ce si-a dat seama ca momentele intime s-au petrecut in patul sau.

Acea femeie isi banuia sotul de mai mult timp ca are o amanta, dar a lasat lucrurile sa decurga normal. Nu i-a pus acestuia intrebari si nici nu l-a luat la rost cand disparea cu orele de acasa.

Insa, n-a mai putut sa suporte intreaga situatie cand si-a dat seama ca sotul ei si-a adus amanta in casa lor, asa ca a luat masuri si a decis sa isi faca dreptate de una singura. Cum nici in China adulterul nu reprezinta o infractiune, sotii si sotiile inselate tind sa isi faca propria dreptate.

Tanara cu care sotul infidel se afla in pat pare absolut socata de momentele brutale la care e supusa si poate fi auzita cum plange fara sa se poata opri, spre finalul filmuletului.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 07 feb. 2018, 15:02 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă