Carmen Tănase şi-a spus părerea despre Nicoleta Luciu. Celebra actriţă, declaraţii neaşteptate: „A făcut o mare greșeală”

Publicat: 07 mai 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Carmen Tănase şi-a spus părerea despre Nicoleta Luciu în cadrul unui interviu recent. Cele două au jucat în multe proiecte de mare succes în trecut, însă tânăra actriţă a renunţat la cariera sa pentru a se dedica familiei sale. Odată cu acest pas a dispărut din lumina reflectoarelor, iar fanii nu prea mai ştiu foarte multe lucruri despre ea.

Nicoleta Luciu făcea furori în anii 2000 cu rolurile celebre pe care le-a interpretat în telenovelele româneşti. Deși nu avea studii de specialitate, vedeta avea un talent nativ, iar pentru fiecare proiect a dat tot ce a avut mai bun.

Ce părere are Carmen Tănase despre Nicoleta Luciu

Celebra actriţă Carmen Tănase alături de care Nicoleta Luciu a lucrat în trecut, a mărturisit că, de multe ori, rămânea uimită de modul în care bruneta îşi interpreta personajele.

Invitată recent în podcast-ul lui Bursucu, Carmen Tănase a ținut să puncteze faptul că, în opinia ei, decizia brunetei de a renunța la viața mondenă și actorie a fost una neinspirată.

Actriţa a spus că fosta ei colegă avea un mare potenţial şi ar fi reușit să atingă mari performanțe, chiar dacă nu urmase o școală de specialitate.

„Nicoleta Luciu este un exemplu că, dacă ești serios și vrei neapărat să faci performanță, poți și fără școală. Nicoleta, în „Inimă de țigan’ și în „Regina’ a făcut. Erau momente când noi ne uitam cu gura căscată la ea, dar Nicoleta voia să învețe, mă suna pe mine dacă nu aveam filmare „Am scena asta, spune-mi, te rog, cum să fac, învață-mă, ce trebuie să simt?’. Nicoleta a făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia asta, pentru că ea ar fi putut să facă și lucruri extraordinare. Da, se întâmplă să nu ai nevoie de școală.

Școala e o etapă, dacă tu o înlocuiești cu dorința de a învăța făcând lucruri, atunci e tot o școală, pentru că Nicoleta la noi a făcut școală. Sunt atâția actori în străinătate care nu au trecut printr-o școală de actorie și care fac filme. (…)”, a spus Carmen Tănase în podcast-ul lui Bursucu.

Nicoleta Luciu și-ar fi dorit, însă, să aibă altă meserie decât cea de actriță. Vedeta ar fi vrut să devină medic, dar viața i s-a schimbat complet atunci când a câștigat un important concurs de frumuseţe.

„Regret că nu m-am făcut medic. Am terminat școala de asistentă, voiam să dau la medicină. Dar s-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot. Fizic, nu am mai putut face asta. Pediatru mi-aș fi dorit să fiu. Neonatologie aș fi făcut. Viața mi-a oferit toate aceste lucruri. Eu le-am încercat doar”, spunea Nicoleta Luciu, acum ceva vreme.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 07 mai 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×