Unde locuiește acum Nicoleta Luciu! Delia a rămas mască și nu s-a putut abține: „Acolo stai tu?”

Publicat: 07 nov. 2022, 13:31 Autor: Camelia Vedete

Nicoleta Luciu a făcut parte din juriul iUmor, iar vedeta a mărturisit unde locuiește acum. Delia a rămas fără cuvinte când a auzit-o, pentru că nu se aștepta.

Nicoleta Luciu are grijă de stilul ei de viață, mai ales după ce a adus pe lume 4 copii minunați. Astfel, vedeta s-a mutat din București și locuiește tocmai la Miercurea Ciuc. Bruneta a spus asta la masa juraților la emisiunea iUmor, iar Delia nu și-a putut ascunde uimirea.

Unde locuiește acum Nicoleta Luciu!

Nicoleta Luciu i-a mărturisit lui Costel că a fost la multe dintre spectacolele lui, atunci când vine în București.

„Când vin cu fetele în București mereu mergem la spectacole. Ne place foarte mult să mergem. Am fost de multe ori și la Costel. Eram acolo în sală și aplaudam”, a mărturisit Nicoleta Luciu.

Delia imediat a sesizat afirmația și a întrebat-o direct. „Păi ce, tu nu stai în București?”

Delia a rămas mască și nu s-a putut abține: „Acolo stai tu?”

„Nu, nu stau în București”, a răspuns Nicoleta Luciu.

„Păi și unde stai acum?”, a întrebat Delia foarte uimită și curioasă.

„La Miercurea Ciuc”, a replicat Nicoleta.

Când a auzit răspunsul, Delia a făcut ochii mari și a continuat: „Acolo stai tu?”

Cum a slăbit Nicoleta Luciu 30 de kilograme într-o lună jumate

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu nu mânânc decât să pot să merg pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal.

Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui.”, a declarat Nicoleta Luciu la iUmor.

Ce avere și ce afaceri are soțul Nicoletei Luciu. Cum s-a îmbogățit Zsolt Csergo

De-a lungul anilor, mulți au fost cei care s-au întrebat ce avere și ce afaceri are, de fapt, soțul Nicoletei Luciu și cum s-a lăsat aceasta convinsă în urmă cu mulți ani, să renunțe la cariera de succes pe care o avea în televiziune si să plece departe de București.

Ei bine, așa cum menționam și anterior, Zsolt Csergo este un prosper om de afaceri și are mai multe bussinesuri, în special în domeniul imobiliar și al jocurilor de noroc. Dar asta nu e tot! Bărbatul alături de care Nicoleta Luciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste este proprietarul unei afaceri imobiliare de succes, de curând inaugurând al treilea cartier de blocuri.

Atunci când s-a căsătorut cu Nicoleta Luciu, averea lui Zsolt Csergo era estimată la 60 de milioane de euro. De atunci însă, a trecut mai bine de un deceniu, așa că, mai mult ca sigur, și averea acestuia a crescut. În perioada pandemiei de coronavirus, compania deținută de Zsolt a avut o cifră de afaceri dublă față de anul trecut, respectiv de la 10,7 milioane de lei la 18,5 milioane de lei, și și-a triplat profitul, de la 2,5 milioane de lei la 6,7.

Nicoleta Luciu, primele declarații despre divorț. Ce spunea despre infidelitățile soțui

O veste surprinzătoare a apărut, pe surse care dau ca sigur divorțul Nicolei Luciu de milionarul Zsolt Csergo. Bruneta a oferit primele declarații cu privire la acest subiect care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Surse din anturajul Nicoleta Luciu și a soțul ei, Zsolt Csergo, spun că cei doi ar urma să divorțeze. Iar actele ar fi ajuns la notar.

Momentan nu se cunoaște motivul separării perechii. Cuplul a mai fost la un pas de divorț în anul 2013, după ce afaceristul a înșelat-o pe actriță cu antrenoare de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen. La vremea aceea, pentru binele celor 4 copii ai lor, Nicoleta i-a oferit lui Zsolt o a doua șansă.

Am renunțat să divorțez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relația dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai ușor peste povestea cu soțul meu. Nu cred că m-ar mai înșela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâștige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua șansă. Ce a fost, a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam și relațiile intime„, declara modelul în 2013.

Contactată de Click!, atât Nicoleta Luciu a infirmat vehement vestea unui posibil divorț. „Nu divorțez. Nu este adevărat!”, a declarat bruneta.

Publicat: 07 nov. 2022, 13:31 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×