Exclusiv| Nicoleta Luciu, în costum de baie! Cum se întreține actrița: “Îmi fac scrub din cafea cu ulei de măsline pentru…”

Publicat: 19 iul. 2021, 16:49 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Nicoleta Luciu, în costum de baie! Actrița are o siluetă de invidiat!

Nicoleta Luciu, în costum de baie, în vacanță! Actrița își petrece toată vara în Croația, așa cum obișnuiește în fiecare an, împreună cu cei 4 copii ai ei, Zsolt Jr și tripleții Kim, Karoly și Kevin.

La aproape 41 de ani, mămică a 4 copii, cu două sarcini destul de grele în care a luat zeci de kilograme în plus, vedeta reușește, iată, cu mari sacrificii, ce-i drept, aibă o siluetă de invidiat!

Nicoleta Luciu face furori în costum de baie în Croația

Despre Nicoleta Luciu se știe era adepta dietelor drastice, vedeta urma cure grele în care se înfometa destul de tare, ba chiar se întâmpla ajungă pe perfuzii. Ei bine, anii au mai trecut, iar actrița ține în continuare diete, însă nu la fel de drastice am putea spune. Chiar și așa, Nicoleta Luciu reușește aibă o siluetă de invidiat!

CIAO.RO prezintă primele imagini cu vedeta în costum de baie! În imagini, bruneta este la fel de sexy, cu un bust amețitor pus în evidență de costumul de baie decoltat, și picioare fară pic de celulită. În Croația, Nicoleta are mai mult timp pentru ea, cât copiii se bălăcesc sau fac sporturi acvatice, ea își prepară măști pentru a-și îngriji tenul, părul și trupul.

Nicoleta Luciu: „Îmi fac scrab de cafea cu ulei de măsline. Îmi dau și pe păr și pe corp”

“Îmi fac scrab de cafea cu ulei de măsline, de la mama lui, de aici, cum s-ar zice. Îmi dau și pe păr și pe corp. Pe păr las 5 minute și apoi mă clătesc. În rest… sunt pe amidon acum, fac feliuțe subțiri de cartof, ceai de dafin, turmeric, miere”, a declarat Nicoleta Luciu pentru CIAO.RO.

Actrița gătește zilnic pentru copii, însă ea nu se abate de la dieta ei, una echilibrată, bazată pe multe legume.

Sursa foto: Arhivă personală / Arhivă CIAO.RO

Publicat: 19 iul. 2021, 16:49 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă