Nicoleta Luciu, decizie de ultimă oră! Și-a luat cei patru copii și a plecat …

Publicat: 14 iul. 2021, 19:58 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Nicoleta Luciu, vacanță pe yaht timp de trei luni, în Croația! Actrița și-a creat o obișnuită ca în fiecare vară, să-și ia cei 4 copii, Zsolt Jr. și tripleții Kim, Karoly și Kevin, și să plece în străinătate, pe yahtul pe care-l deține soțul ei, după cum, s-a scris în presă de-a lungul anilor.

Nicoleta Luciu, vacanță de vară în Croația

Așadar, începând cu luna iunie, Nicoleta Luciu își face bagajele pentru ea și copii, pentru 3 luni, și pleacă spre Croația. Acolo, bruneta gătește zilnic, pentru că yahtul are și o bucătărie măricică, practic are aceleași activități pe care le avea și cât era la Miercurea Ciuc. Diferența însă o face faptul că stă la soare, se bălăcește zilnic, și se mai relaxează pe plajă.

Pe contul său de Instagram, Luciu a mai postat poze și filmulețe cu anumite momente din vacanța ei, însă nu oferă prea multe detalii internauților.

În fiecare vară, Nicoleta Luciu și copiii stau 3 luni pe yaht

“Nicoleta și copiii sunt în Croația, așa cum merg în fiecare an. Toată vara o petrec acolo, practic se mută acolo pe perioada verii. E benefic și pentru copii, fac sporturi de apă, înoată mult, și ea stă la soare, se mai plimbă. Are toate condițiile acolo, într-adevăr și gătește aproape zilnic, pentru că își hrănește copiii sănătos, iar ea mănâncă la fel de sănătos. Seara fac plimbări prin oraș, vizitează una-alta, stau la terasă, în unele zile merg la aqua park, sau în alte zone frumoase, din apropierea locației unde stau ei. Zsolt Jr a început să filmeze toată vacanța, vrea sa faca vlogging, Nicoleta îl susține și chiar îl ajută cu sugestii. Tânărul și-a făcut canal de youtube, așadar, la el nu este doar vacanță, ci și muncă, să spunem. Filmează mult pentru canalul său. În perioada în care ei stau în Croația, îi mai vizitează mama Nicoletei sau sora ei, Iuliana. Înainte, când erau tripleții mai mici, Nicoleta pleca cu tot cu bone după ea”, susțin surse din anturajul Nicoletei Luciu.

Actrița s-a mutat din București la Miercurea Ciuc, în urmă cu câțiva ani, împreună cu cei 4 copii ai săi, ca să fie mai aproape de soțul ei, Zsolt Csergo, bărbat ce are mai multe afaceri în zona respectivă. De când a plecat din București, viața ei s-a schimbat radical și a putut să se implice total în creșterea și educare celor 4 copii. Actrița face atât teme cu ei, cât și diverse sporturi, ei având program zilnic bine stabilit, la Miercurea Ciuc. Pe lânga asta, bruneta își face și timp să gătească zilnic, tot soiul de bunătăți, mai mult pentru copii și soț decât pentru ea. Nicoleta este și acum ca în vremurile ei bune, tot la diete, pentru că este aproape obsedată să aibă un corp perfect, conform unor surse din anturajul ei.

Foto: Arhiva CIAO.RO / Instagram Nicoleta Luciu Official

 

Publicat: 14 iul. 2021, 19:58 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×