EXCLUSIV| Nicoleta Luciu te învață să faci ciorbă de burtă cu… perișoare de porc!

Publicat: 23 dec. 2020, 10:49 Autor: G. M. Vedete

Nicoleta Luciu te învață să faci ciorbiță cu perișoare de porc!

Nicoleta Luciu te învață să faci ciorbă cu perișoare de porc! Îndrăgita actriță e pasionată de gătit, astfel că zilnic, își răsfață cei 4 copii – Zsolt Jr și tripleții Kim, Karoly și Kevin – și soțul, cu delicatese de se ling pe degete.

Nicoleta Luciu, reteță de ciorbă cu perișoare

Vedeta a oferit o reteță de ciorbă cu perișoare de porc, special pentru cititorii CIAO.RO.

“Ciorbă de burtă cu… perișoare de porc. Se face relativ ușor și este foarte gustoasă. Se călesc legumele, după care se pune apa clocotită, perișoarele, și la sfârșit punem gălbenușuri de ouă cu smântână și jumătate de cățel de usturoi. Legume: punem o ceapă, 3 morcovi, 2 albituri – rădăcini de pătrunjel, o gulie, câteva felii de țelină, toate tăiate cuburi, călite în foarte puțin ulei de măsline și lăsate să se înăbușească.

După care adăugăm apa clocotită, perișoarele și la final smântâna – aproape un kilogram – și 8 gălbenușuri de ouă. Important este când mixam gălbenușurile de ouă cu smântână, să luăm din ciorba fierbinte și să punem peste smântâna cu gălbenușuri. Că dacă facem invers o să se brânzească. Trebuie să punem un polonic și să amestecăm, mai punem un polonic, iar amestecăm, tot așa până ajungem spre finalul ciorbiței. Punem înapoi toată compoziția, lăsăm în clocot 1-2 minute și cine vrea poate să-și pună leuștean, pătrunjel, tarhon, depinde de gustul fiuecăruia”, a declarat Nicoleta Luciu pentru CIAO.RO.

Nicoleta Luciu locuiește la Miercurea Ciuc

Vedeta s-a mutat de câțiva ani la Miercurea Ciuc, împreună cu cei 4 copii, Zsolt Jr, și tripleții Kim, Karoly și Kevin, lângă soțul ei, Zsolt Csergo, bărbat ce are afaceri acolo.

Publicat: 23 dec. 2020, 10:49 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă
×