Exclusiv| Zsolt Jr îi calcă pe urme mamei sale, Nicoleta Luciu. Tânărul s-a apucat de vloggig

Publicat: 24 iun. 2021, 12:02 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Zsolt Jr îi calcă pe urme mamei sale, actrița Nicoleta Luciu!

Zsolt Jr îi calcă pe urme mamei sale, Nicoleta Luciu, se pare! Tânărul în vârstă de 12 ani e pasionat de vlogging și chiar și-a lansat primul filmuleț pe canalul său de Youtube. Fiul cel mare al actriței își expune experiențele pe care le trăiește în călătorii și nu numai, dorind să împărtășească cu tinerii de vârsta lui momente din viața lui.

Zsolt Jr, primul vlog făcut în vacanță. Ce sfaturi i-a dat mama Nicoleta Luciu?

Primul vlog al lui Zsolt Jr are doar 3 minute și arată o mică parte din vacanța lui din Croația, unde este plecat cu părinții și frații, tripleții Kim, Karoly și Kevin. Fiul Nicoletei Luciu a filmat peisaje, dar și un aqua park la care s-a distrat.

Contactată telefonic, Nicoleta Luciu ne-a declarat că este foarte încântată de ceea ce face Zsolt Jr și că, mai mult, l-a sfătuit în acest sens, dar l-a și încurajat să facă ceea ce îi place.

El filmează, el își montează video-urile. I-am mai dat niște sfaturi, după ce am văzut primul filmuleț. Zsolt Jr vrea să facă vlogguri despre ce experiențe are cu călătoriile, ce a văzut, ce i se pare interesant, ce jocuri a descoperit. După ce am văzut primul filmuleț i-am spus să nu-și mai miște atât de tare telefonul în momentul în care filmează. L-am și încurajat, desigur. Vrea să filmeze cât mai mult din ce experimentează el, cred că va prinde la tineri. 

Nicoleta Luciu: „Zsolt Jr vrea să stimuleze tinerii să facă lucruri cât mai benefice pentru mintea lor, pentru corpul lor”

Spre exemplu, are în plan să facă un challenge pentru tinerii de vârsta lui, mai exact, timp de o lună să facă în fiecare zi 100 de flotări. Acum filmează 100 de flotări, prima lui experiență “într-ale flotărilor”, să zic așa. El face sporturi, însă fotbal, hockey, ski, patinaj. Face multe sporturi de iarnă… nu e focusat doar pe un singur sport. I-am spus “de acum încolo ești mare, pune mâna și apucă-te și de exerciții care îți formează corpul foarte frumos”. Cu ajutorul acestor vlogguri, vrea să stimuleze tinerii să facă lucruri cât mai benefice pentru mintea lor, pentru corpul lor. Vrea să filmeze și rețete pe care le poți face tu ca și tânăr, la 12 ani, în bucătărie, fără ajutorul părinților.

Mă gândeam să-i propun, mai încolo, să facă și un vlog cu ce cărți și-a comandat, ce citește, dacă i-a plăcut o carte respectivă, dacă o recomandă sau nu. Să stimuleze tinerii de vârsta lui să și citească. El citește mult. Sau poate despre cum a învățat să meargă pe bicicletă, pe unde s-a plimbat, câte trânte a luat, eventual să-i întrebe pe urmăritori ce subiecte ar vrea să discute, să dezbată.

 În general, vlogging cam despre asta vrea să facă, să îndemne tinerii de vârsta lui să ducă o viață sănătoasă, să facă sport, să învețe, să citească”, a declarat Nicoleta Luciu, în exclusivitate pentru CIAO.RO.

 Zsolt Jr, fiul actriței Nicoleta Luciu, vorbește 3 limbi și o perfecționează pe a 4-a

Zsolt Jr are 12 ani și 1,70 metri înălțime, iar sportul nu e singura lui pasiune. Tânărului îi place foarte tare să și învețe, să studieze. Fiul vedetei a încheiat clasa a VII-a, cu note foarte bune, urmând să între în clasa a VIII-a. Vorbește 3 limbi și o studiază deja și pe a 4-a.

“Vorbește 3 limbi perfect și o perfecționează pe a 4-a-gemana. Româna, maghiara și engleza le face de când s-a născut, germana a început-o din clasă a 5-a. Face predare din limba engleză în germană, are o profesoară care face pregătire cu el, nu la nivel intesiv. L-am sfătuit să învețe cu plăcere la materiile pe care le îndrăgește, și la celelalte să le învețe pentru că e bine să știe câte puțin din toate, să facă parte din cultura lui generală. I-am spus “Nu se știe niciodată ce curs poate avea viața ta și lucrurile alea să-ți folosească, “pic-ul” ăla pe care-l știi despre acel ceva poate să-ți folosească și să-ți schimbe viața radical din bine în mai bine”.

E pasionat și de IT, am un versior care-l mai învață lucruri despre lumea asta, despre internet”, a mai spus Nicoleta.

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor de câțiva ani, atunci când a luat decizia să se mute definitiv la Miercurea Ciuc, împreună cu cei 4 copii, mai aproape de soț, un afacerist ce deține mai multe firme în zonă. De când a plecat din București, viața ei s-a schimbat radical și a putut să se implice total în creșterea și educare celor 4 copii. Actrița face atât teme cu ei, cât și diverse sporturi, ei având program zilnic bine stabilit, la Miercurea Ciuc. Pe lânga asta, bruneta își face și timp să gătească zilnic, tot soiul de bunătăți, mai mult pentru copii și soț decât pentru ea.

Sursa foto: Arhiva CIAO.RO

 

Publicat: 24 iun. 2021, 12:02 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×