Nicoleta Luciu, tratament secret care i-a schimbat complet fața! Cum arată acum

Publicat: 27 oct. 2022, 11:13 Autor: Camelia Vedete

Chiar dacă nu mai apare în lumina reflectoarelor, fosta vedetă TV nu renunță la procedee de înfrumusețare pentru a se simți mai bine în pielea ei. Nicoleta Luciu a urmat un tratament care aproape că o face de nerecunoscut. 

De când s-a retras din televiziune, Nicoleta Luciu nu a rupt legătura cu fanii, iar comunitatea ei de pe social media este ținută mereu la curent cu noutățile din viața ei. Fosta vedetă Playboy le-a mărturisit recent ce tratament minune a urmat timp de 8 luni, în mare secret!

Pentru că viața de mamă pentru patru copii nu este deloc ușoară, corpul Nicoletei Luciu a avut de suferit. Dacă silueta și-a recăpătat-o cu multă ambiție și, mai ales, multe restricții alimentare, în privința părului ea a fost nevoită să apeleze la un specialist.

Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, a scris Nicoleta pe Instagram, în timp ce răsfăța la un salon profesionist.

Nicoleta Luciu a refuzat să divorțeze, deși ar fi avut motive

Deși recent s-a speculat că bruneta și soțul ei afacerist ar fi la un pas de divorț, zvonurile au fost infirmate de către aceștia. Cu toate astea, cuplul a mai fost la un pas de divorț în anul 2013, după ce afaceristul a înșelat-o pe actriță cu antrenoare de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen.

La vremea aceea, pentru binele celor 4 copii ai lor, Nicoleta i-a oferit lui Zsolt o a doua șansă.

Am renunțat să divorțez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relația dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai ușor peste povestea cu soțul meu. Nu cred că m-ar mai înșela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâștige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua șansă. Ce a fost, a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam și relațiile intime”, declara modelul în 2013.

Publicat: 27 oct. 2022, 11:13 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă