Scandal la Antena 1! Moment critic între Chef Richard și Chef Sautner. Au fost la un pas de bătaie

Publicat: 07 mai 2024, 14:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Scandal la Antena 1! Tensiunile au atins cote maxime în platoul de la Chefi la cuţite. Doi dintre juraţi au fost la un pas de bătaie în timpul probelor. Şi-au aruncat cuvinte dure, iar concurenţii au privit şocaţi întregul moment.

Spiritele s-au încins în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13. Chiar la scurt timp după ce Irina Fodor a anunțat tema de gătit și regulile pentru cel de-al șaptelea battle, Chef Richard și Chef Sautner au început să îşi arunce cuvinte dure.

„Din acest moment nu mai aveți voie să vorbiți, altfel veți fi taxați pentru fiecare cuvânt. Tema principală a zilei este foc și gheață. Este o metoforă pentru cald și rece, vară și iarnă, luați-o cum vreți voi. Astăzi ne jurizează cei de la Administrația Națională de Meteorologie. Fiind sezonul 13 era păcat să nu avem și astăzi cifra fatidică cu nou. Astăzi vor fi distribuite 13 ingrediente astfel: chef-ul câștigător va avea 6 ingrediente și tot el va decide cine va primi 4 ingrediente și 3 ingrediente. Ingredientele fiecărui chef vor fi interzise celorlalte echipe. Chef-ul câștigătpr merge primul în cămară, dar nu aveți voie să vorbiți. Trebuie doar desemnat concurentul care merge în cămară și atât, nici semne, nici nimic. Sunteți urmăriți cu toții, vă rog să respectați regulile”, a explicat Irina Fodor tema probei celui de-al șaptelea battle de la Chefi la cuțite sezonul 13.

Moment critic între Chef Richard și Chef Sautner

După ce echipa galbenă, condusă de Alexandru Sautner, a câștigat proba de avantaj, cheful l-a trimis pe Mihai Dragomir în cămară. Apoi, echipa verde turcoaz a trimis-o pe Alexandra să ia patru ingrediente, urmată de Lăcrămioara Pintilie din echipa roz. Iar de aici au început tensiunile.

În timp ce concurenta din echipa turcoaz se afla în cămară, între Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner a izbucnit un adevărat conflict. La un moment dat, liderul echipei galbene a aruncat cu obiecte spre rivalul său, din cauza faptului că s-a enervat foarte tare.

„Nu ești niciodată corect, tot faci semne. Ține-te de reguli! Vezi că mă enervezi, basta! Depășești orice limită”, a zis acesta acuzator.

„Ești un idiot!”, i-a zis Richard Abou Zaki.

„Îți arunc și asta dacă mă enervezi! Nu mă face idiot tu pe mine, ești un cretin! Ai grijă cum vorbești, nu mă faci tu pe mine idiot când se uită mama la mine, nevastă-mea, copii, asta nu se acceptă!”, a zis Alexandru Sautner, extrem de supărat.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 07 mai 2024, 14:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×