TOP CIAO.RO | Din tânăra inocentă s-a transformat în femeia fatală! Cum arăta Lidia Buble în urmă cu 10 ani când a apărut pentru prima dată la TV

Publicat: 09 apr. 2024, 14:46 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Lidia Buble este una dintre artistele din România care şi-a făcut debutul în lumina reflectoarelor încă de când era foarte tânără. A ştiut ce îşi doreşte, nu i-a lipsit deloc ambiţia, a muncit din greu, iar acum se bucură de un succes uriaş în carieră. Cu siguranţă puţini îşi mai aduc aminte cum arăta cântăreaţa în urmă cu 10 ani atunci când a urcat pentru prima dată pe scenă. Nu rataţi imaginile din GALERIA FOTO!

Lidia Buble a schimbat mai multe joburi până să devină celebră. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI) Însă, talentul său a propulsat-o destul de rapid în topurile preferinţelor românilor. Ce-i drept, a avut nevoie de ajutor şi sprijin la începutul carierei, dar cu puţin noroc a cunoscut oamenii potriviţi care au îndrumat-o pe calea cea bună.

Lidia Buble s-a transformat radical de la începutul carierei

Ca orice artist, vedeta a trecut prin multe transformări de-a lungul timpului. Prima sa apariţie a avut loc chiar în platoul matinalilor de la Antena 1. Ulterior, Răzvan Simion i-a devenit partener în viaţa personală, dar o bună perioadă s-a ocupat şi de contractele sale.

Piesa cu care s-a făcut remarcată a fost “Noi simțim la fel”. A ajuns în trending pe Youtube și a deschis noi uși pentru artistă. Atunci au apărut și primele imagini publice cu ea, iar Lidia era complet diferită față de cum o știm acum.

La vremea respectivă, artista avea mai multe kilograme în plus, părul lung şi blond, iar atitudinea era lipsită de curaj.

Artista s-a vopsit roşcată pentru filmările noului clip

În timp lucrurile s-au schimbat, iar acum cântăreaţa este de nerecunoscut! Chiar şi tatăl vedetei a avut un şoc după ultima transformare pe care şi-a făcut-o. Nu este un secret pentru nimeni faptul că tatăl Lidiei este pastor penticostal, iar pentru el nu a fost deloc uşor să se acomodeze cu noua viaţa a fiicei sale.

În cadrul unui interviu recent, cântăreaţa a vorbit cu umor despre momentul în care tatăl ei a văzut-o roşcată.

„Trebuie să-ți povestesc reacția lui tati. Mie îmi era frică că, na, tati nu prea este el cu unghii vopsite, cercei, păr vopsit. Și într-o zi, na, deja toți frații mei, surorile mele știau de schimbare, părinții nu. Mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să-i sun pe facetime. Am zis prima dată să o anunț pe mami.

Ce să vezi, că am avut ghinion. Nu a răspuns mami pe facetime, ci a răspuns tati. A avut un șoc și mi-a zis: măi fată, dar ce-ai pățit? Măi Lidia, dar ce ți-ai făcut? În momentul ăla m-am blocat’ , a dezvăluit Lidia Buble pentru Ego.

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 09 apr. 2024, 14:46 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×