Lidia Buble, dezvăluirile pe care nu le-a mai făcut până acum: „Am călcat strâmb și am făcut anumite greșeli”

Publicat: 17 iun. 2024, 17:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lidia Buble, în vârstă de 31 de ani, se bucură de o carieră de succes în lumea muzicală. De-a lungul timpului a încercat să îşi ţină viaţa privată departe de lumina reflectoarelor, însă recent, în cadrul unui interviu şi-a deschis sufletul în faţa publicului. Cântăreaţa a vorbit despre greşelile pe care le-a făcut în trecut, dar a explicat şi cum reuşeşte să treacă peste momentele grele.

Lidia Buble mărturiseşte că nu a apelat niciodată la terapie, ci are alte modalităţi prin care reuşeşte să treacă cu bine peste cumpenele din viaţa ei.

„Cred că terapia mea și toată puterea și seva cu care eu mă încarc o iau de la părinții mei. De la faptul că îmi hrănesc sufletul prin a citi din Biblie. Nu există zi în care să nu mă rog. Se mai întâmplă uneori să și postesc. Noi, în cultul nostru penticostal, avem doar postul negru. Adică nu mănânci, nu bei apă, doar te rogi și stai de vorbă cu Dumnezeu. Eu cel mai mult am rezistat două zile”, a povestit Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Lidia Buble recunoaşte că a călcat strâmb

În continuare, artista recunoaște că a făcut multe greșeli, însă nu are niciun regret.

„N-am niciun regret în viața asta. Nu regret nimic. Chiar dacă sunt conștientă că, la un moment dat, am călcat strâmb și am făcut anumite greșeli, eu n-aș fi reușit să fiu persoana care sunt în ziua de azi. Sunt foarte încăpățânată și niciodată nu m-am învățat minte și n-am fost capabilă să învăț din greșelile altora. Eu trebuie să dau cu capul și de 100 de ori în același loc ca să-mi învăț lecția”, a mai spus Lidia Buble.

Lidia Buble s-a transformat radical de la începutul carierei

Ca orice artist, vedeta a trecut prin multe transformări de-a lungul timpului. Prima sa apariţie a avut loc chiar în platoul matinalilor de la Antena 1. Ulterior, Răzvan Simion i-a devenit partener în viaţa personală, dar o bună perioadă s-a ocupat şi de contractele sale.

Piesa cu care s-a făcut remarcată a fost “Noi simțim la fel”. A ajuns în trending pe Youtube și a deschis noi uși pentru artistă. Atunci au apărut și primele imagini publice cu ea, iar Lidia era complet diferită față de cum o știm acum.

La vremea respectivă, artista avea mai multe kilograme în plus, părul lung şi blond, iar atitudinea era lipsită de curaj.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 iun. 2024, 17:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×