Crima infioratoare! Si-a ucis sotia dupa ce a aflat ca juca in filme pentru adulti

Publicat: 05 Oct. 2018, 12:18 Vedete

N-a putut suporta gandul ca sotia sa juca in filme pentru adulti, iar in momentul in care i-a aflat secretul, a inceput s-o loveasca, iar cateva ore mai tarziu aceasta a fost gasita fara suflare.

William „Jeff” West este un barbat din Alabama, in varsta de 44 de ani, care a fost arestat dupa ce a fost acuzat ca si-o omorat sotia, Kat West, in varsta de 42 de ani.

Crima s-a produs pe 13 ianuarie dupa ce, conform anhetei, sotul n-a putut suporta sa afle crudul adevar si a inceput sa-si loveasca sotia, pana cand aceasta ar fi decedat.

„Ştim totul! Cunoaştem în cele mai mici detalii crima, ştim ce s-a petrecut în seara aceea. Mai mult, avem şi dovezi!”, a spus Sean Lemley, unul din politistii care se ocupa de caz.

Anchetatorii au descoperit ca sotia sa, Kat, ducea o viata dubla, demna de filme. La propriu si la figurat. Pentru familie si prieteni, era o femeie obisnuita, casnica, care doar avea grija de fetita sa.

Insa ce nu se stia era ca aceasta avea o viata dubla destul de intensa. Pe site-urile pentru adulti era o adevarata vedeta, cunoscuta sub numele de Kitty Kat West. Facea multi bani din vanzarea fotografiilor cu ea nud, barbatii platind o avere pentru asa ceva.

Si-a ucis sotia dupa ce a aflat ca juca in filme pentru adulti

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Oct. 2018, 12:18 Vedete
Pe aceeași temă