Prima statiune pentru relatii sexuale all-inclusive. Nu exista nicio bariera iar tariful e pe masura

Publicat: 28 sept. 2019, 11:05 Autor: Simona Life

Nimic nu este imposibil in ziua de azi, astfel ca nu mai mira pe nimeni faptul ca a aparut prima statiunea de sex din lume.

Prima statiune pentru relatii sexuale. Este vorba despre Good Girls Sex Resort, localizata la 15 minute distanta cu masina de aeroportul orasului columbian, Kali.

Astfel ca oaspetilor statiunii pentru relatii sexuale all-inclusive li se propune transfer de la aeroport si inapoi, precum si cazare in camere extrem de confortabile, alimentare, dar si serviciile de masaj, cosmetolog si distractie asa cum se cuvine pe noapte.

Prima statiune pentru relatii sexuale

Prima statiune pentru relatii sexuale all-inclusive

Exista mai multe pachete de servicii din care aospetii pot opta, mai exact patru la numar, iar cel mai ieftin dintre acestea porneste de la 599 de dolari de persoana pentru o singura noapte.

Astfel ca cei care vor experiente de neuitat trebuie sa scoata ceva bani din buzunar, fiindca distractia fara limite costa, insa barbatii sunt dispusi sa plateasca oricat ar fi.

In suma enumerata este inclusa si o domnisoara cu servicii de interpret in caz de necesitate. In plus, este inclusa si o camera cu dus, aer conditionat si televizor modern.

Iar cei care vor tratament de lux pot opta pentru cel mai scump pachet, in valoare de 1599 de dolari, care include suplimentar, in afara de cazare si alimentare, servicii de SPA, plimbatul cu caii, cluburi de noapte, un tur cu elicopterul, dar si doua escorte pentru 24 de ore.

Publicat: 28 sept. 2019, 11:05 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă