Politist din Voluntari, cercetat dupa ce a agresat o femeie. Ce i-a facut batranei VIDEO

Publicat: 16 Oct. 2018, 18:41 Life

Un poliţist din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, este cercetat pentru purtare abuzivă după ce a bruscat o femeie în vârstă, implicată într-un conflict cu alte persoane.

Politist din Voluntari, cercetat dupa ce a agresat o femeie


Potrivit IPJ Ilfov, incidentul s-a petrecut luni dimineaţă în oraşul Voluntari, când poliţiştii au intervenit într-un conflict izbuncit între mai multe persoane.

Unul dintre agenţi a încercat să o legitimeze pe femeie, însă aceasta ar fi refuzat.

Politist din Voluntari, cercetat dupa ce a agresat o femeie. Ce i-a facut batranei VIDEOPoliţistul în cauză a procedat la legitimarea unei femei, implicate în acest conflict, iar întrucât aceasta nu a furnizat informaţii care să ducă la stabilirea identităţii, invocând diverse scuze şi încercând să plece de lângă echipajul de poliţie, poliţistul a utilizat forţa. În urma acestui eveniment, persoana în cauză nu a fost rănită”, transmite IPJ Ilfov.

Politist din Voluntari, cercetat dupa ce a agresat o femeie. Ce i-a facut batranei VIDEOBiroul Control Interne Ilfov a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de agentul de poliţie şi s-a sesizat din oficiu faţă de el, cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă.

« Pagina anterioară

Publicat: 16 Oct. 2018, 18:41 Life
Pe aceeași temă