Barbat de 36 de ani, arestat dupa ce nu a ajutat o victima. A lasat femeia sa zaca intr-un lac din Arges

Publicat: 16 Oct. 2018, 17:25 Life
Barbat de 36 de ani, arestat dupa ce nu a ajutat o victima. A lasat femeia sa zaca intr-un lac din Arges

Bărbat reţinut după ce nu ar fi intervenit să ajute o femeie care căzuse cu maşina într-un lac din Argeş; el nu ar fi apelat nici la 112.

Barbat de 36 de ani, arestat dupa ce nu a ajutat o victimaUn bărbat de 36 de ani din judeţul Dâmboviţa a fost reţinut de poliţiştii din Argeş, fiind suspectat că nu i-a acordat ajutor unei femei de 44 de ani, care căzuse cu maşina într-un lac din Argeş. Incidentul a avut loc în luna august, iar bărbatul nici nu a alertat serviciile de urgenţă, femeia fiind găsită după aproximativ trei zile.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, poliţiştii din Topoloveni au identificat un bărbat de 36 de ani din Morteni. judeţul Dâmboviţa, bănuit de săvârşirea infracţiunii de lăsare fără ajutor a victimei aflate în dificultate.

Bărbatul este suspectat că, în 19 august, nu a intervenit pentru a salva o femeie de 44 de ani, din Morteni, care a căzut cu autoturismul într-un lac din zona localităţii Ciupa, judeţul Argeş.

De asemenea, bărbatul nici nu a alertat serviciile de urgenţă, femeia fiind găsită după aproximativ trei zile. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat ulterior procurorilor pentru luarea măsurilor legale.

Publicat: 16 Oct. 2018, 17:25 Life
Pe aceeași temă