Oana Lis, sfâșiată de durere! Ce i-a spus Viorel Lis despre moarte: „Mă duc pe lumea cealaltă și…”

Publicat: 02 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Oana Lis, sfâșiată de durere! În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Viorel Lis nu a fost deloc una bună. A ajuns de mai multe ori pe patul de spital cu probleme grave de sănătate. Cea care îi este alături în aceste momente delicate este Oana Lis.

În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Star Magazine, de la Antena Stars, soția fostului edil al Capitalei a spus ce conversație a avut cu soțul ei, ieri dimineață.

„De dimineață el îmi spunea. Oana, ce fac dacă o fi fă mă duc pe lumea cealaltă, cum iau legătura cu tine? Și eu i-am zis. Nu știu, Viorel, dar să îmi trimiți bani! Sunt și momente în care plângem, dar ne ridicăm.”, a spus Oana Lis.

Oana Lis, sfâșiată de durere!

Oana Lis recunoaște că bătrânețea vine cu diferite provocări pe care ea nu le știa. Și spune că, deși lumea a condamnat-o că îl va părăsi pe Viorel la bătrânețe, ea vrea să fie un exemplu. Și să îi facă pe toți să înțeleagă faptul că cei în vârstă, nu ar trebui să fie excluși.

„La noi fiecare zi e diferită. Bătrânețea vine cu diferite provocări pe care nu le știam, acum le descopăr. Am studiat lucrul ăsta, pentru că nimeni nu ne învață. Deși lumea m-a condmanat că o să îl las la bătrânețe, eu din contră, vreau să fiu un exemplu. Și să se înțeleagă că pe cei în vârstă din familia noastră, la mine soțul, dar pot fi și părinți, bunici, nu trebuie să îi excludem. Am momente în care cad, mă plâng și cer ajutorul, este ceva normal, omenesc. Am învățat de la cazul lui Viorel , de la noi din familie, că pentru bătrânețe trebuie să ai bani strânși, nu trebuie să te bazezi pe absolut nimeni. Este un plus că ceilalți vor fi lângă tine, dar trebuie să ai ceva pregătit.”, mai spune Oana Lis.

Publicat: 02 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă