Lora a vorbit despre nunta cu Ionuţ Ghenu. De ce au amânat fericitul eveniment: „S-au întâmplat niște lucruri…”

Publicat: 29 apr. 2024, 11:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu din 2014, însă până acum nu au ajuns în faţa altarului. De-a lungul timpului, artista a fost întrebată de nunumărate ori când vor face pasul cel mare, iar recent, în cadrul unui interviu a explicat de ce au amânat marele eveniment.

Lora a făcut mărturisiri despre nunta cu Ionuţ Ghenu. Cântăreaţa a mai fost căsătorită în trecut cu actorul Dan Badea, însă situaţia celor doi nu a fost deloc roz, motiv pentru care au decis să o ia pe drumuri separate.

Ce spune Lora despre căsătoria cu Ionuţ Ghenu

La scurt timp după divorţ, vedeta l-a cunoscut pe actualul său partener cu care are multe planuri de viitor.

Recent, cei doi s-au mutat într-o casă nouă, iar la un moment dat se gândesc chiar să îşi cumpere o locuinţă. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Însă de departe, cea mai mare curiozitate pe care oamenii au avut-o despre ei a fost legată de nuntă. După ce Ionuţ Ghenu a cerut-o în căsătorie, fanii celor doi se aşteptau ca marele eveniment să urmeze mai curând. Lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-au dorit, astfel că au fost nevoiţi să amâne evenimentul.

„Am mai multe variante, mie-mi plac mai multe lucruri și sunt nehotărâtă. La locație m-am gândit și știu sigur cam ce vreau. Trebuie să fie foarte multe flori, să-mi amintească și de Bali. Avem ceva în cap, oricum veți fi invitați”, a spus Lora, la Premiile Unica.ro 2024.

Şi a continuat: „Am vrut să ne facem nebunia și la începutul acestui an. S-au întâmplat niște lucruri la mine în companie și a trebuit toată atenția mea să fie acolo. Refuzasem și un proiect de televiziune mare. Nu eram sigură că am făcut ce trebuie. Dar a funcționat instinctul perfect, am făcut alegerea bună. Nunta o punem pe ultimul loc, dacă noi suntem tot timpul împreună. Suntem ca și căsătoriți. Se taie săraca de pe listă tot timpul”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 apr. 2024, 11:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×