Lora, despre problemele pe care le-a avut în căsnicia cu Dan Badea. Artista nu a mai putut suporta şi a spus tot adevărul

Publicat: 13 feb. 2024, 11:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lora și Dan Badea au fost căsătoriți timp de doi ani, iar în 2014 s-au separat. La vremea respectivă divorţul lor a generat foarte multe controverse. Artista a fost acuzată că l-a înşelat pe fostul soţ. O perioadă, blondina nu a vrut să dea detalii despre motivele separării, însă, într-un final a decis să vorbească. Atunci cântăreaţa a făcut dezvăluiri şocante. Iată ce spunea cu câțiva ani în urmă, despre căsnicia eșuată cu actorul.

Lora a fost aspru criticată după divorţul de Dan Badea. La o perioadă foarte scurtă de timp, artista a fost surprinsă în compania lui Ionuţ Ghenu, bărbatul care îi este în continuare alături, dar care la vremea respectivă avea o relaţie cu Doiniţa Oancea. Cele două erau prietene, dar relaţia lor s-a rupt definitiv după ce idila celor doi a ieşit la iveală.

Ce spunea artista despre divorţul de Dan Badea

Ulterior, Lora a enumerat, într-un amplu interviu, motivele care au stat la baza deciziei de a încheia relația cu fostul soț. L-a acuzat pe Dan Badea că a fost agresiv fizic și verbal, dar și că a mințit-o cu privire la întemeierea unei familii.

„Regret nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum.(…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă”, a spus artista, cu ani în urmă, în emisiunea „Dincolo de aparenţe’ de la Antena Stars.

Lora: Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el”

Dezvăluirile blondinei au continuat după ce Dan Badea accentuase zvonurile că i-ar fi fost infidelă. Blondina a mai povestit şi faptul că în perioada căsniciei, i s-ar fi impus să renunțe la carieră.

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil.

A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune „foarte urât din partea ta’. El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a mai spus ea în cadrul aceluiași interviu.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 feb. 2024, 11:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă