Lora a făcut un pas important în viaţa sa, după 8 ani de relaţie cu Ionuţ Ghenu: „Am înțeles un lucru important”

Publicat: 02 apr. 2024, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lora, în vârstă de 41 de ani, a făcut recent un pas important în viaţa sa, alături de partenerul său, Ionuţ Ghenu. Cei doi sunt împreună de 8 ani şi au multe planuri de viitor împreună!

Lora a povestit în cadrul unui interviu pentru cancan.ro că s-a mutat în casă nouă. Vedeta şi partenerul său îşi doresc să îşi construiască o vilă după bunul plac, însă pentru moment au considerat că aceasta este cea mai bună decizie.

„M-am mutat la o casă superbă, dar nu m-am apucat de construcția casei mele. Am fost sfătuiți să avem experiența traiului la casă înainte să ne construim, ca să știm exact de ce avem nevoie, ce înseamnă, și este fantastic”, a spus artista.

Vedeta este fericită că acum are un spațiu mai mare în care poate locui, dar de departe cea mai tare o încântă piscina de care abia aşteaptă să se bucure. Vila este situată chiar lângă pădure.

„Da, este în chirie, este mare, am piscină, abia aștept să se încălzească afară, nu mai pot. Îmi plantez flori, e frumos!”, a spus Lora pentru sursa mai sus-menționată.

Vedeta își dorea o casă cu două etaje, însă după mutarea pe care a făcut-o, şi-a schimbat percepţia.

„Nu, nu m-a luat nimic prin surprindere, deocamdată. Dar am înțeles un lucru important, din prima, nu trebuie să aibă două etaje. (…) Voiam să fie etaj 1 + mansardă. Acum am asta și iubesc treptele, dar două etaje nu ar fi cea mai bună idee”, a mai dezvăluit artista.

De ce nu a devenit Lora mamă până acum

În ultimii ani, Lora a început să fie mult mai discretă cu viaţa ei personală. Artista a trecut prin multe momente dificile şi a avut nevoie de o perioadă pentru a se regăsi.

Acum însă a simţit că este pregătită să împărtăşească cu cei care o urmăresc câteva dintre trăirile sale. Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care artista le-a primit de-a lungul timpului a fost legată de copil.

Ei bine, potrivit dezvăluirilor sale, în momentul în care îşi dorea foarte tare să devină mamă, fostul ei partener a fost cel care a spus „nu”.

„Multă lume mă judecă fără să mă cunoască, fără să ştie multe lucruri. Atunci când am putut să am copii şi am vrut, am avut omul nepotrivit lângă mine, care nu și-a dorit, contrar spuselor lumii. El mi-a spus ceva, apoi când am avansat în relaţie m-am trezit că nu corespundem, că nu avem acelaşi ţel.

Nu şi-a dorit, deşi era foarte important pentru mine să îl fac. Totul s-a agravat, eu nu cred în imposibil, cred în Dumnezeu, el decide. Voi fi mama într-un fel sau altul, sunt sigură. Vreau să ajungă acest mesaj la alte femei: să ai grijă de tine nu este o dovadă de egoism, ca să poţi da altora bucăţi din tine trebuie să fii tu bine” ,  a dezvăluit Lora, în podcast-ul „Magic Life”, găzduit de Liana Stanciu.

 

Publicat: 02 apr. 2024, 11:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă