Gina Pistol, detalii fără perdea din căsătoria sa. Cum se simte alături de Smiley

Publicat: 29 apr. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Gina Pistol a ales să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, dedicându-se cu mai multă atenție creșterii fiicei sale. În această perioadă, ea și-a unit destinele cu Smiley, și acum, a împărtășit aspecte noi și surprinzătoare despre viața lor de cuplu și detaliile intime ale relației lor.

Înainte de a-l întâlni pe Smiley, Gina Pistol nu a avut parte de noroc în dragoste. Artistul nu doar i-a devenit soț, ci și persoana care i-a adus adevărata fericire. El a fost sprijinul ei constant în toate aspectele vieții.

Gina Pistol, despre relația sa cu Smiley

După ce a vorbit despre perioadele grele din viața sa, prezentatoarea TV a fost întrebată dacă Smiley a sprijinit-o în toată această perioadă.

„Andrei, da! Este primul om din viața mea, am două prietene de suflet care sunt ca familia mea, dar el este primul bărbat din viața mea care mă susține 100%”, a spus Gina Pistol cu lacrimi în ochi.

Chiar dacă starea ei nu era una bună, pe platou era obligată să păstreze mereu o imagine impecabilă, așa că a decis să se retragă.

Gina Pistol, detalii fără perdea din căsătoria sa

Acum, spune ea, face terapie pentru a-și înțelege mai bine stările prin care trece și pentru a reuși să se cunoască.

„Am avut și atacuri de panică. Nu știam ce sunt alea, dar le-am avut. Le-am avut și le fac pe fond de oboseală. Că eram supărată, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că eram supărată cu al meu, că aveam o suferință, eu atunci când intram în platou trebuia să fiu perfectă.

E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. Acum fac terapie ca să înțeleg. Toate stările mele pe care nu mi le-am dat voie să le trăiesc la momentele respective, acum încep să le îmbrățișez pe toate. Am muncit al naibii de mult”, a mai povestit Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

foto: soacial media

Publicat: 29 apr. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×