Cu ce preparat l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley. De ce nu îi place prezentatoarei de la MasterChef România să gătească alături de soţul ei

Publicat: 10 iul. 2024, 16:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gina Pistol a făcut o pasiune pentru gătit, mai ales de când lucrează alături de cei mai renumiţi bucătari din România. Vedeta, care va fi gazda sezonului 9 al emisiunii MasterChef, a dezvăluit cu ce preparat a reuşit să îl cucerească pe soţul ei. 

Gina Pistol cochetează cu bucătăria atât pe micul ecran, cât și acasă. Vedeta spune că se pricepe la gătit, ba chiar o face cu drag mai ales când vine vorba de familia ei.

Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea TV a spus ce îi place lui Josephine să mănânce și ce rețete face pentru ea. De asemenea, blondina a dezvăluit şi cu ce preparat l-a cucerit pe Smiley. La începutul relației, Gina i-a gătit pui indian, iar de atunci a devenit mâncarea favorită a lui Smiley.

”Lui fii-mea îi place foarte mult banana bread, îi fac varianta mai sănătoasă. Îi plac ciorbele, ciorbele de orice fel. O perioadă îi place mazărea, altă perioadă îi place varza călită, cum îmi plac și mie. Și îi plac lucrurile pe care le mâncam eu cu poftă când eram însărcinată. Am avut perioade în care mâncam foarte multe citrice, perioade în care beam în fiecare zi chefir, perioade în care pur și simplu pofteam la câte o friptură. Eu nu sunt fan carne, dar pofteam. Mă trezeam că aș mânca o friptură de vită, eu nemâncând mulți ani”, a spus Gina Pistol, pentru Unica.ro.

De ce nu îi place prezentatoarei de la MasterChef România să gătească alături de soţul ei

Deşi în viaţa de familie se completează perfect, nu s-ar putea spune acelaşi lucru şi când vine vorba de gătit. Vedeta a povestit că ea este foarte organizată atunci când e la cratiţă, însă soţul ei o cam încurcă în bucătărie.

”Pentru liniștea noastră din casă, nu (n.r. nu gătesc împreună). Eu sunt foarte organizată. Eu dacă gătesc ceva nici nu-ți dai seama că eu gătesc în timpul acela. Imediat îmi tai, curăț, spăl. Eu sunt și puțin maniacă cu ordinea și curățenia, am uitat să specific acest lucru. Și, pentru liniștea mea, e mai bine să nu intre bărbată-miu în bucătărie. Nu-i ca mine. El se descurcă dacă îi dau indicații, dar nu-i ca mine”, a mai spus Gina Pistol, pentru sursa menționată.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 iul. 2024, 16:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×