Cum a ales Gina Pistol între ProTV şi Antena 1. Cu cine s-a consultat prezentatoarea TV: „A venit la momentul potrivit”

Publicat: 03 iul. 2024, 16:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe fanii săi după ce a anunţat că va prezenta sezonul 9 MasterChef România. Cei care o urmăresc au aşteptat cu sufletul la gură această veste şi iată că în curând o vor revedea pe micile ecrane. Recent, soţia lui Smiley a dezvăluit cum a primit această propunere, dar şi cine a ajutat-o să ia decizia finală.

Gina Pistol este extrem de încântată că poate să facă din nou echipă cu colegii ei, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Ce spune Gina Pistol despre întoarcerea în televiziune

De asemenea, prezentatoarea TV a recunoscut că această pauză de la televiziune a fost esențială pentru ea şi familia ei, însă colaboararea a venit la momentul potrivit! Gina Pistol a mărturisit că a avut mari emoții la primele filmări, dar în acelaşi timp şi-a dat seama că i-a lipsit munca.

”Cu emoții. Îți dai seama că mi-era drag. După o pauză lungă și meritată, de altfel, ce se întâmplă acum a venit la momentul potrivit.

Eram pregătită să revin. Mi-a fost dor și când eram foarte obosită și… Dar am ales să mai rămân și să mă refac”, a declarat blondina, potrivit Unica.ro.

Cu cine s-a consultat prezentatoarea TV înainte de a semna cu ProTV

De asemenea, prezentatoarea TV a mărturisit că înainte de a semna contractul cu postul din Pache Protopopescu s-a consultat cu soţul ei, Smiley.

”Îți dai seama că orice decizie pe care o ia fiecare cumva… stăm un pic și o discutăm.

Eu cred că a fost momentul bun să revin și în aceeași echipă și cu energie, că am avut un pic așa o perioadă mai greuță. Mamele mă pot înțelege, că treci prin niște schimbări.

Și la mine se adunaseră foarte multe și nu am mai putut la un moment dat, deci n-am mai putut. Adică corpul mi-a zis că am nevoie de pauză. Și a fost binevenită pauză asta. Nu am fost în vacanță, adică m-am ocupat de copil, de casă.”, a spus blondina în exclusivitate ciao.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 iul. 2024, 16:26 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×