O vasluianca a refuzat sa faca sex cu sotul ei beat. Ce pedeapsa CRUDA i-a aplicat acesta, in cateva secunde de la refuz

Publicat: 25 nov. 2018, 18:08 Autor: D. C. Life
O vasluianca a refuzat sa faca sex cu sotul ei beat. Ce pedeapsa CRUDA i-a aplicat acesta, in cateva secunde de la refuz

Atac oribil in localitatea vasluiană Fâstâci, comuna Cozmeşti. Un barbat si-a trimis sotia direct la spital.

O vasluianca a refuzat sa faca sex cu sotul ei beat. Barbatul de 41 de ani era in stare avansata de ebrietate. Cand a ajuns acasa, i-a spus sotiei de 36 de ani sa intretina relatii sexuale cu el. Pentru ca aceasta l-a refuzat, barbatul s-a infuriat. A pedepsit-o aspru, de fata cu copiii lor.

Femeia a fost luata la bataie de sotul ei beat. Dupa ce a agresat-o fizic, barbatul a luat un ceaun cu apa clocotita. Acesta a aruncat tot continutul pe sotia lui care era lipsita de aparare. Scenele violente au avut loc in fata copiilor: doua fete de 11 si 17 ani, si un baiat de 9 ani.

O vasluianca a refuzat sa faca sex cu sotul ei beat

O vasluianca a refuzat sa faca sex cu sotul si a fost oparita

O vasluianca a refuzat sa faca sex cu sotul ei beatDupa ce s-a razbunat pe femeie, sotul si-a luat copii la bataie. Tanara de 17 ani a intervenit in disputa si a fost batuta de tatal ei. Aceasta a ajuns la spital, alaturi de mama ei. Politia a ajuns la fata locului pentru a aplana conflictul.

Adolescenta de 17 ani sustine ca a fost lovita cu putere in cap de tatal ei. Femeia a suferit arsuri pe 20% din corp. A fost transferata la o clinica din Iasi. Politia a deschis dosar penal pentru vătămare corporală şi violenţă în familie, informeaza adevarul.ro.

Sotul agresiv a fost arestat si reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui vor începe o anchetă în acest caz, urmând a stabili ce se va întâmpla cu cei trei copii.

Publicat: 25 nov. 2018, 18:08 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă