Mana unui copil, prinsa de scara rulanta. Ce s-a intamplat in cateva minute cu victima VIDEO

Publicat: 09 Jul. 2019, 15:36 Life

Un accident oribil a avut loc intr-un mall. Un copil a fost la un pas de o accidentare oribila care il putea costa bratul, pe viata.

Mana unui copil a fost prinsa de scara rulanta. Incidentul a avut loc intr-un mall din Yuanjiang, China. Copilul in varsta de 2 ani se afla cu mama lui, in mall. Acestia erau pe scara rulanta in momentul in care mana micutului s-a prins in mecanismul scarii.

Cei doi coborau de la etaj si, la jumatatea scarilor rulante, mana copilului de 2 ani a fost prinsa intre scari si panoul despartitor. Un paznic a fost pe faza si a vazut incidentul. A apasat pe butonul de urgenta care a oprit imediat scara rulanta.

Mana unui copil, prinsa de scara rulanta VIDEO

Conform mirror.co.uk, daca paznicul nu intervenea imediat, mana copilului risca sa fie smulsa din umar, de catre scara rulanta. Misiunea de salvare a baiatului a durat 45 de minute. In tot acest timp, pompierii care au ajuns la locul cu pricina s-au chinuit sa il elibereze pe copil, fara a il rani.

Pompierii l-au salvat pe copil


”În momentul în care am ajuns la fața locului, familia a fost atât de panicată, încât nu ne dădeau informații utile pentru a afla cum s-a produs incidentul. Băiețelul nu s-a oprit deloc din plâns, iar mâna lui era prinsă întreagă între scările rulante.

Eleva, insarcinata cu profesorul de religie. E ireal ce se intampla acum cu copilul ei, nascut recent

În final, am utilizat un echipament hidraulic pentru a-l ajuta. I-am spus să nu mai plângă. A fost curajos și a îndurat toată durerea”, a marturisit Liu Cheng, unul din pompierii care l-au salvat pe copil.

Copil de 9 ani, omorat in bataie de mama lui. Ce a putut sa ii faca femeia VIDEO

Copilul a fost transportat de urgenta la spital pentru a i se ingriji toate ranile.

Doctorii i-au spus ca e constipat, dar a murit! Ce boala GRAVA avea copilul, dar nimeni nu s-a obosit sa investigheze simptomele lui

Publicat: 09 Jul. 2019, 15:36 Life
Pe aceeași temă