Lesbianism in handbalul romanesc! Adevarul despre ce fac jucatoarele, in vestiar!

Publicat: 28 Apr. 2019, 17:10 Vedete

Totul s-a aflat de curand, dupa ce portarita Elena Voicu a facut cateva dezvaluiri neasteptate.

Caz de lezbianism in handbalul romanesc! Jucatoarea in varsta de 28 de ani a participat intr-o emisiune live, in care a facut dezvaluirile. Potrivit gsp.ro, portarita care activeaza pentru Magura Cisnadie, este pe locul 4 in prima liga de handbal si a vorbit despre acest subiect sensibil.

Mai mult, este considerat un subiect cat se poate de tabu, in sportul romanesc. Cazul de lezbianism in handbalul romanesc a venit in mod neasteptat, pentru public. Elena Voicu a povestit ce se intampla intre jucatoare, in vestiar. Scandal sexual la Poli Iasi

Caz de lezbianism in handbalul romanesc: „Sunt multe cazuri”

Lesbianism in handbalul romanesc

„Cum vezi lucrul acesta depinde de modul in care esti tu crescut. Si in Romania exista. Sunt multe jucatoare din afara care refuza sa vina in Romania pentru modul in care sunt privite cand vine vorba despre subiectul acesta”, a spus portarita cand a fost intrebata despre lesbianism.

Jucatoarea a povestit ca stie de cazuri concrete, dar si ca exista foarte multe prejudecati legate de acest subiect. „Chiar zilele trecute am avut cateva discutii, dar nu vreau sa dau nume. Sunt jucatoare foarte bune care zic da, vrem sa venim in Romania, da, ne place nivelul, da, suntem de acord cu toate conditiile, dar mai putin cu asta. Stiu deja ca vor fi judecate, ca se va vorbi mult despre acest subiect si cumva ele vor sa aiba o viata linistita. Au refuzat sa vina in Romania”, a mai povestit Elena Voicu, in direct la emisiunea de la GSP.

„Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui, atata timp cat actiunile lui nu imi fac mie niciun rau. Nu pot sa spun eu cuiva cum sa isi traiasca viata. Lucrurile stau diferit in celelalte tari”, a mai spus jucatoarea de la Magura Cisnadie. Relatiile intre persoanele de acelasi sex au fost legalizate in anul 1996, in tara noastra. Insa, Biserica Ortodoxa interzice casatoriile intre homosexuali. Scandal in sportul romanesc

Publicat: 28 Apr. 2019, 17:10 Vedete
Pe aceeași temă