Laura Vicol, declaratie de ultima ora despre Razvan Ciobanu: „Daca avea centura, traia!” VIDEO

Publicat: 30 apr. 2019, 18:47 Autor: Simona Vedete

Una dintre prietenele apropiate ale lui Razvan Ciobanu a facut o declaratie care rupe sufletele oamenilor. Putea fi salvat.

Laura Vicol, declaratie de ultima ora despre Razvan Ciobanu. In decursul zilei de azi, avocata Laura Vicol a fost la Institutul de Medicina Legala din Constanta iar la iesire, cu lacrimi in ochi, a avut numai cuvinte emotionante cu privire la Razvan Ciobanu.

Laura Vicol, declaratie de ultima ora despre Razvan Ciobanu

Laura Vicol, declaratie de ultima ora despre Razvan Ciobanu

„Am o rugăminte din tot sufletul pe care o adresez tuturor public. Aşa cum Dumnezeu l-a iertat şi l-a luat la El în Săptămâna Luminată, aşa rog pe toată lumea care mai are vreo supărare să-l ierte pe Răzvan, să nu mai vorbească prostii, am auzit o grămadă de prostii la televizor.

Nu a fost strangulat, a fost un accident teribil şi din cauza asta toată lumea trebuie să poarte centura de siguranţă. Dacă avea centura, trăia. (…) Răzvan a avut un ghinion teribil, că nu a purtat centura de siguranţă şi a murit. A fost un accident. S-a petrecut totul din cauza faptului că nu a avut centura de siguranţă” a spus Laura Vicol, potrivit mediafax.ro.

„Razvan era un om minunat”

„Nu era trist, nu era nefericit, Răzvan era un om minunat, care râdea tot timpul, era vesel tot timpul. Toţi avem depresii, nu cred că e cineva care nu a avut depresii sau nu a fost supărat, eu am avut depresie şi asta nu înseamnă că am făcut ceva. Toţi suntem oameni. A fost un om bun, aşa trebuie să rămână în mintea tuturor, un om bun şi un om fericit care nu a supărat pe nimeni, nu a purtat supărare” a mai declarat Laura Vicol, potrivit sursei citate. Reactia Ralucai Badulescu la aflarea vestii ca Razvan Ciobanu a murit.

Razvan Ciobanu va fi inmormantat joi

„Va fi depus la cimitirul Progresul, la capelă. Cine vrea să aprindă o lumânare şi să aducă o floare, va fi priveghi timp de două nopţi şi înmormântarea va fi joi„, a mai spus aceasta. Razvan Ciobanu a fost asasinat? O noua teorie ar putea schimba tot ce stiam pana acum.

Publicat: 30 apr. 2019, 18:47 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă