Femeia care lesina cand face sex: ”Prima oara a fost un soc. Pot rezista doar daca…”

Publicat: 30 iun. 2019, 13:02 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Un caz bizar a uimit opinia publica din Marea Britanie. Cazul unei femei care sufera de o boala rara i-a lasat pe toti cu gura cascata.

Femeia care lesina cand face sex are 28 de ani si e din Marea Britanie. Aceasta are o boala rara care o impiedica sa se bucure de relatiile intime cu partenerul ei. Femeia a fost diagnosticata cu tahicardie ortostatică posturală în 2011, după ce a născut primul copil.

Se pare ca acest sindrom o afecteaza si in alte conditii. Femeia care lesina cand face sex lesina si daca nu doarme suficient. In plus, starea aceasta apare si cand rade, cand face sport sau orice activitatea care ii creste ritmul cardiac. Este casatorita si, de cele mai multe ori, lesina cand face sex cu sotul ei.

Cand a facut Pepe sex cu Raluca Pastrama, prima oara. Artistul a facut dezvaluiri intime din dormitor

Femeia care lesina cand face sex

„De fiecare dată când fac sex, există o șansă de 50.50 să leșin. Asta se poate întâmpla oricând și oriunde, însă în cazul acestei boli gravitația are un cuvânt important de spus. Singurul mod în care pot rezista este în poziția misionarului.

Sex pe strazile din Iasi! Doi tineri au fost surprinsi in ipostaze intime. VIDEO 18+! Ce s-a intamplat cand a venit politia

Prima oară când s-a întâmplat a fost un șoc puternic pentru amândoi. Ben este foarte supărat din cauza asta. Când mă trezesc văd că este deprimat, deși nu continuă niciodată după ce îmi pierd eu cunoștință.

De ce Brigitte si Pastrama fac sex de 3 ori pe zi! Florin a spus tot adevarul

Nu știu nimic din ce se întâmplă după ce leșin și îmi dau seama că este o experiență traumatizantă pentru el. din fericire, nu ne afectează relația. Nu știu ce m-aș face fără sprijinul lui”, a povestit Laura Crow, sitata de The Sun.

Sex la Puterea Dragostei! Doi concurenti au fost prinsi ca o faceau in fiecare seara VIDEO

Publicat: 30 iun. 2019, 13:02 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă