Dragoș Bucur, despre temerile pe care le-a avut când a adoptat-o pe Roxana: „Cei mai mulţi dintre copiii înfiaţi sunt abuzaţi!”

Publicat: 05 dec. 2023, 13:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Dragoș Bucur, despre temerile pe care le-a avut când a adoptat-o pe Roxana: Cei mai mulţi dintre copiii înfiaţi sunt abuzaţi!

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează un cuplu de ani buni. Cei doi au fost cât se poate de discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor personală. Ocaziile în care au vorbit despre familia lor au fost destul de rare, deşi s-au aflat mereu în atenţia publicului. Juratul de la Românii au talent se mândreşte cu cei dragi, în principal cu copiii lui de care este foarte mândru. Unul dintre cele mai sensibile subiecte despre care a fost întrebat de-a lungul timpului este de departe, adopţia Roxanei.

Actorul și soția lui au luat decizia de a înfia un copil cu ceva timp în urmă. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, soţul Danei Nălbaru a mărturisit că îi este destul de greu să vorbească despre această etapă din viața sa.

Dana Nălbaru alături de copii

Ce spune juratul de la Românii au talent despre adopţia fiicei sale

„E foarte complicat să vorbeşti despre astfel de decizii pentru că sunt nişte decizii atât de nuanţate încât e greu să le spui în cuvinte.

E un tăvălug de emoţii, nişte decizii de moment, de schimb de priviri… I-am spus că este adoptată, desigur. Roxana avea 5 ani când a venit la noi, deci a conştientizat totul”, a declarat juratul de la Românii au talent.

Dragoş Bucur: Ne-am dorit să facem un real bine”

Dragoș Bucur recunoaște că la început au fost încercaţi de tot felul de gânduri şi temeri, dar în final s-a dovedit că decizia pe care au luat-o a fost cea mai bună.

Cătălin Măruță: E de apreciat, nu e deloc uşor, mai ales că mulţi se gândesc la cum va fi copilul când va creşte, de exemplu.

Dragoș Bucur: Astea sunt nişte temeri absolut reale şi este firesc să le ei. Mai ales că nu întodeauna se termină bine. Ştiu şi astfel de poveşti… Gândeşte-te că cei mai mulţi dintre copiii înfiaţi sunt copii abuzaţi! Gândeşte-te că ei sunt deja formaţi la 5-6 ani, tu trebuie să le îndrepţi drumul, nu ştii ce ai de făcut, e un drum foarte alunecos. Da, temerile sunt reale şi justificate. Nu îi cunosc părinţii, nu ştiu cine sunt.

Actorul şi soţia lui şi-au dorit enorm să adopte un copil

Dragoş Bucur a abordat acest subiect în urmă cu ceva timp şi în podcastul lui Mihai Morar. Atunci, vedeta a dezvăluit că dorința de a adopta un copil exista în familia sa de mult timp. Atât el, cât şi soţia lui, şi-au dorit s[ schimbe viaţa unui copil cu care soarta cu a fost atât de blândă. Au reuşit acest lucru în doar 4 luni.

„A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri (n.r. băiețelul lor). Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta. Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”, a mai povestit vedeta, în podcastul „Fain&Simplu”, moderat de Mihai Morar.

 

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 05 dec. 2023, 13:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă