Documentarul Leaving Neverland va avea o continuare. Cand va fi lansata partea a doua VIDEO

Publicat: 20 Mar. 2019, 20:01 Life
Documentarul Leaving Neverland va avea o continuare. Cand va fi lansata partea a doua VIDEO

Afirmația a fost făcută de regizorul Dan Reed în cadrul unui interviu. El a susținut că a mai filmat mai multe scene pe care intenționează să le folosească.

Documentarul Leaving Neverland va avea o continuare. Filmul conține mărturiile a doi bărbați care îl acuză pe Michael Jackson de abuz sexual, va avea o continuare, concentrată asupra procesului în urma căruia cântărețul a fost declarat nevinovat, relatează thefilmstage.com.

Filmările, care nu au fost incluse în „Leaving Neverland”, se concentrează asupra procesului cântărețului din 2005. Ele cuprind imagini din partea departamentului de poliție din Los Angeles și a departamentul șerifului din Santa Barbara, dar și un interviu cu procurorul adjunct din acea perioadă.

Reed a decis să nu se folosească de aceste imagini deoarece nu se potriveau cu viziunea sa asupra proiectului, pe care îl vedea mai degrabă ca o „poveste claustrofobică despre două familii”.

Documentarul Leaving Neverland va avea o continuare


Cu toate acestea, Reed intenționează să facă o continuare a „Leaving Neverland” care să aibă în centru acel proces. Totuși, el nu vrea să întreprindă niciun demers decât cu acordul lui Gavin Arvizo și al familiei sale, deoarece consideră că prezența lor ar da un caracter mai puternic peliculei.

Cineastul britanic a declarat că „este fascinant și uimitor” că Michael Jackson a fost declarat nevinovat în 2005 și că povestea procesului este una „uimitoare”, care „merită să fie spusă”.

Michael Jackson nu a fost gasit vinovat de pedofilie

Lui Michael Jackson i-au fost aduse, de-a lungul timpului, numeroase acuzaţii de pedofilie. În 1993, Jackson a fost acuzat că a abuzat sexual un băiat în vârstă de 13 ani, Jordan Chandler. Artistul a negat acuzaţiile şi totul s-a încheiat printr-o înţelegere civilă care s-a ridicat la 23 de milioane de dolari.

În 2005, un juriu a stabilit că Jackson nu se face vinovat de molestarea sexuală a lui Gavin Arvizo, care, la momentul presupuselor fapte, avea tot 13 ani.

În 2013 şi 2014, după decesul lui Jackson, în 2009, au mai fost intentate două procese, de Wade Robson şi James Safechuck, care au susţinut că artistul i-a molestat sexual la începutul anilor 1990, pe când erau copii. Ambele cazuri au fost respinse în instanţă pentru că faptele au fost prescrise.

Publicat: 20 Mar. 2019, 20:01 Life
Pe aceeași temă