Filme noi in cinema saptamana 18-24 martie 2019: Noi, un horror de exceptie! VIDEO

Publicat: 20 mart. 2019, 18:10 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Filme noi in cinema saptamana 18-24 martie 2019: Noi, un horror de exceptie! VIDEO

In penultima saptamana din martie 2019, iubitorii de filme pot revedea premierele saptamanii anterioare, la cinema. Dar si filme noi, nu va faceti griji.

Filme noi 18-24 martie 2019. In cinema va avea loc premiera filmului Us 2019 (Noi). Este cam singurul film nou care apare saptamana aceasta in cinematografele din toata tara. Cu toate astea, inca mai poti vedea filme lansate in saptamana 11-17 martie 2019. In plus, nu uitati ca la cinematografele din toata tara inca ruleaza Captain Marvel, lider in box office.

Filme noi 18-24 martie 2019

Us 2019 (Noi) – premiera 22 martie, trailer VIDEO


Este un film horror cu durata de 119 minute. Este regizat de vizionarul Jordan Peele, câștigător al premiului Oscar. Acesta este mandru de filmul sau, Noi, scenaariu scris, regizat si produs de el. In pelicula o puteti revedea pe frumoasa Lupita Nyong’o, câștigătoare a premiului Oscar.

Actiunea are loc in Carolina de Nord. Adelaide Wilson este o femeie care se întoarce la casa de vacanță unde și-a petrecut copilăria. Aceasta revine alaturi de soțul ei, Gabe (Winston Duke), și cei doi copii ai lor, in vacanța de vară.

Adelaide Wilson este urmarita de o traumă din copilărie, inexplicabilă și încă nerezolvată. Aceasta trauma revine la suprafață și e agravată de o serie de coincidențe bizare. Adelaide crede că ceva cumplit urmează să i se întâmple familiei sale.

După o zi tensionată la plajă cu prietenii, Adelaide și familia ei se întorc la casa de vacanță. La inserat, familia Wilson observă patru siluete care se țin de mână pe aleea de la intrare. Descoperă că cele patru siluete sunt dublurile lor, doppelgangeri care au venit peste ei cu un scop precis.

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 20 mart. 2019, 18:10 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă
×