Filme noi in cinema saptamana 4-10 martie 2019: Captain Marvel, cel mai asteptat film al lunii! VIDEO

Publicat: 05 mart. 2019, 18:59 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Filme noi in cinema saptamana 4-10 martie 2019: Captain Marvel, cel mai asteptat film al lunii! VIDEO

Prima saptamana din martie si din primavara lui 2019 vine cu o serie de filme in premiera, printre care se afla si un film asteptat inca din 2018.

Filme noi 4-10 martie 2019. Captain Marvel, cel mai asteptat film al lunii, are premiera pe 8 martie 2019. Fanii sunt nerabdatori sa afle aventurile supereroilor Marvel. Pe langa acest film se mai afla alte trei premiere, din genuri diferite.

Filme noi 4-10 martie 2019

Captain Marvel 2019 – premiera 8 martie, trailer VIDEO


Filmul de actiune SF are o durata de 128 de minute. Este primul film produs de Marvel care are, in centrul actiunii, o eroina. Carol Danvers este o pamanteana frumusica foc. Aceasta preia structura genetica a iubitului ei, Captain Marvel. Totul se intampla in urma unui accident catastrofal. Colaboratoare a Răzbunătorilor și a Gardienilor galaxiei, Carol Danvers va fi în stare să-l urmărească până la capătul Universului pe Yon-Rogg, comandantul Kree, cel care a provocat accidentul. Filme noi pe Netflix in martie 2019. Ce seriale geniale te asteapta sa le urmaresti! VIDEO

Capernaum 2018 (Haos și speranță) – premiera 8 martie, trailer VIDEO


Filmul de tip drama are o durata de 121 de minute. Este filmat in cartierele din Liban. Capernaum este viata unui baietel libanez care se lupta pentru supravietuire. Are un destin crunt, dar nu se da batut. Zain are parinti neglijenti de care fuge. Acesta invata sa isi poarte singur de grija. Fuge de acasa si gaseste refugiu in casa lui Rahil, o refugiată etiopiană, și a bebelușului ei, Yonas. Filme noi 2019. Cele mai asteptate filme ale anului 2019: Suicide Squad 2 si Popeye

Distanţa dintre mine şi mine 2018 – premiera 8 martie, trailer VIDEO


Documentarul are o durata de 89 de minute. Este un film despre credinte, arte si putere. Compozitoarea și graficiana Nina Cassian are cu ce să se lupte: după ce în anii fascismului în România s-a refugiat în ilegalismul comunist, a devenit simultan complice și problemtică pentru noul-instalat regim Stalinist, ca apoi să intre în conflict direct cu regimul Ceaușescu, terminând într-un exil nedorit în 1985, în urma uciderii dizidentului Gheorghe Ursu. Filmul explorează fricțiunea dintre memoria personală și arhiva oficială. Gândurile Ninei în timpul ultimului ei an de viață sunt confruntate cu o bogată arhivă de filme, muzică, poezie, apariții de televiziune, întregistrări private inedite și documente de urmărire.

The Wild Pear Tree 2018 (Sub umbra parului salbatic) – premiera 8 martie, trailer VIDEO

  • Sinan este pasionat de literatura de cand se stie. Si-a dorit toata viata sa fie un scriitor bun. Viata il duce inapoi in satul natal din Anatolia. Acolo se chinuie sa stranga bani pentru a isi publica volumul. Din nefericire, datoriile tatalui sau ii dau planurile peste cap. Va ajunge Sinan sa cunoasca faima, vreodata?!

Sursa: cinemagia

Publicat: 05 mart. 2019, 18:59 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă