Cum arată Loredana Groza fără filtre! Anca Țurcașiu a dat-o de gol și a postat o poză reală cu ea

Publicat: 02 apr. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cum arată Loredana Groza fără filtre! Anca Țurcașiu și Loredana Groza joacă împreună în musicalul Mamma mia! Astfel, Anca a postat câteva fotografii de la teatru împrună cu actorii din piesă.

Anca Țurcașiu a încărcat pe contul personal de Facebook câteva fotografii din musicalul Mamma mia! Mai mult, ea a pus și poze cu partenerii de scenă, printre care apărea și Loredana Groza.

Cum arată Loredana Groza fără filtre!

Ei bine, Lori apare fără niciun fel de filtru, iar acest lucru a stârnit multe comentarii din partea fanilor. Unele dintre ele sunt chiar răutăcioase la adresa artistei.

„Una tunată și una naturală. Respect Anca.” „Anca Țurcașiu, superba!!! Cealaltă strica poza, chiar si amintirile frumoase pe care le aveam.” „Pt cei care nu știu ce costum să poarte de Halloween, cea din stânga ar avea succes!” „Eu aş şterge poza asta! Pare pusă în adins să îşi bată lumea joc de Lory.” Ești superbă Anca Țurcașiu! Dar cine e lângă dumneavoastră?” „Superba Țurcașiu, Lori e horror”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la poză.

Loredana Groza a pozat fără lenjerie intimă și a ”scăpat” imaginea pe internet!

Loredana Groza este o adevărată bombă sexy la cei 52 de ani pe care îi are! Madonna de România, cum a fost supranumită pentru dezinvoltura de care a dat dovadă, îndrăzneală și sex appeal, artista continuă să șocheze!  

Vedeta a făcut internetul să explodeze la propriu după ce a  lansat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea, așezată în pat și total goală în partea de jos, renunțând definitiv la lenjeria intimă.

Întinsă pe pat, într-o parte, Loredana și-a imortalizat imaginea de divă sexy și dezbrăcată, în oglindă. După ce a avut grijă să nu lase nimic ce nu ar fi trebuit la vedere, ea a postat fotografia pe pagina sa de  Instagram și a declanșat toate poftele admiratorilor săi, stârnindu-le imaginația și jucându-se cu visele tuturor.

”Nu am nicio operație estetică”

Loredana Groza este o femeie superbă iar în ultimii ani, odată ce înaintează în vârstă se face mai bună ca vinul, cum se zice despre cei care mai adaugă cifre și ani în plus dar nu își arată vârstă și îmbătrânesc frumos. Mereu surprinzătoare și extravagantă! Mereu în centrul atenției! Arată mai bine ca niciodată și totuși care este secretul vedetei de 52 de ani?

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor, a declarat la un moment dat Loredana Groza, potrivit Antena Stars. Și asta ca un răspuns la cârcotașii care sunt siguri că vedeta ar trece des pragul medicilor esteticieni.

Publicat: 02 apr. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă