Crina Abrudan, prinsă cu fusta-n vine într-o parcare! Între două ședințe foto, fosta știristă a făcut un adevărat show erotic când s-a schimbat de haine

Publicat: 10 nov. 2020, 22:03 Autor: ileana.ghinea Vedete

Nicio zi fără o descoperire interesantă făcută de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO. Ofertă specială, însă, astăzi! Pe lângă „interesant”, în ecuație este introdus și conceptul „sexy”.

Personaj principal, Crina Abrudan, care a fost surprinsă la propriu cu fusta-n vine . Fosta vedetă a știrilor Antena 1 „a picat” în raza aparatului de fotografiat fix în momentul în care se lepăda de o țoală, ca să o înlocuiască cu alta. Toată acțiunea, în miezul zilei, într-o parcare. Acum, ca să fim sinceri, nu pare să fi deranjat pe cineva aceste scene incredibil de sexy.

Așadar, vedem o Crina Abrudan care arată SENZAȚIONAL! Blonda fiind mai degrabă preocupată să treacă de la o ținută banală la o ținută ”rockish”, nu a mai ținut cont că lasă la vedere picioarele superbe și decolteul generos.

Total dezinhibată în fața colaboratorilor săi, care urmau să-i facă poze, Crina s-a schimbat inclusiv cu o fustă de piele, super mulată, și nu s-a grăbit deloc să se acopere, dimpotrivă, se simțea atât de bine în pielea ei, încât a defilat ca un adevărat model.

Acum…

Ca să spunem adevărul adevărat, ce altă părere ai putea să ai atunci când privești o Crina Abrudan cu jumătate de fizic gol? Decât că arată extraordinar de bine și… este imposibil să nu te întrebi cum reușește să se „păstreze” așa, ea nemaifiind chiar la prima tinerețe.

„Pe cuvântul meu de onoare că nu fac sport!”

„Lumea are impresia că mă înfometez sau că mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food. Mă consum mult, alerg mult și uit să mănânc, am multe activități. Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat. Pe cuvântul meu de onoare că nu fac sport. O singură dată mi-am făcut un abonament la sală, dar aveam probleme cu coloana. Am făcut exerciții pentru mușchii spatelui. Cea mai bună legumă pentru mine este cartoful prăjit cu maioneză”, povestea Crina Abrudan acum ceva timp.

„Sunt norocoasă. Semăn cu tatăl meu, înaltă și slabă și fără probleme de greutate. Îmi amintesc că mama ne și zicea că ea se îngrașă numai când ne vede pe noi cum mâncăm. Pe de altă parte, sunt o împătimită a masajului, iar de ceva timp am descoperit masajul cu bambus. Fără urmă de laudă spun că am văzut super rezultate chiar și după primele ședințe. Mai puțină celulită și mai multă fermitate!”, completa Crina Abrudan.

Publicat: 10 nov. 2020, 22:03 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă