Codul secret al lui Michael Jackson pentru partidele de sex. Victima lui a spus tot ADEVARUL!

Publicat: 22 Jan. 2019, 15:42 Vedete

James Safechuck este un actor devenit celebru inca din copilarie, pe stilul lui Macaulay Culkin din Singur Acasa, prieten bun cu Michael Jackson.

James Safechuck sustine ca a fost abuzat de regele muzicii pop in 1988, in timpul turneului Bad. Tot el a dezvaluit codul secret al lui Michael Jackson pentru partidele de sex. In prezent, presupusa victima a lui Michael Jackson are 40 de ani si locuieste in Simi Valley, California.

Actorul a facut dezvaluirile in cadruul unui documentar numit Leaving Neverland. Actorul-copil l-a cunoscut pe Michael Jackson dupa ce au colaborat impreuna pentru o reclama la Pepsi. La vremea respectiva, James Safechuck avea 9 ani, informeaza mirror.co.uk.

Michael Jackson l-ar fi invatat pe James o serie de coduri pentru a il anunta cand vrea sex. De exemplu, daca Michael il scarpina pe mana insemna ca isi doreste o partida de sex. Pe langa semnale, Michael Jackson ar fi avut si un ‘dulap al sexului’ unde James sustine ca a fost abuzat.

In plus, pe holul din apropierea camerei sale se aflau clopotele pentru a il avertiza cand se apropie cineva. Conform actelor depuse la dosar, Michael Jackson si James se uitau la filme porno impreuna. Cei doi beau ‘vin roz’ si James era instruit cum sa isi puna hainele mai repede pe el.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Jan. 2019, 15:42 Vedete
Pe aceeași temă